Yumurtalı Arapsaçı Kavurması

Yumurtalı Arapsaçı Kavurması tarifi

Malzemeler
1/2 kg arapsaçı
1 büyük soğan
2 yumurta
Zeytinyağ

Yapilisi
Arapsaçının taze filizleri ve dalları ayıklanır, yıkanır.
Tuzlu suda veya buharda haşlanır.
Süzülen arapsaçları doğranır.
Tavada zeytinyağında ince doğranmış soğan kavrulur.
Arapsaçı eklenir, yağda soğanla beraber çevrilir.
Kavrulan otun ortası açılır, yumurtalar kırılır.
Hafifçe karıştırılarak yumurtaların pişmesi sağlanır.

Afiyet olsun.
 
Nihayet , lezzetli bir tarif...
İyi iyi...:))
Merhaba

Resme;
Baktiniz baktiniz
-Aaaa!
Bu dereotu dediniz.

Anneniz kafaniza vurunca
Ogrendiniz.
Sanki daha once duymus gibi
Iyi,iyi...vb..........

Itiraf edin,
Ilk defa duydunuz
Hic yemediniz.

Hatta bitkiyi
Hic gormediniz.

BENI TAKIP EDIN DE
Yemek kulturunuz gelissin!
 
mopsy kendi düşündüklerini ben yapıyormuşum gibi anlatma,
arapsaçı' şarkısını dinlemek için yazdın google ,arapsaçı diye,bi baktın karşına yemek tarifi çıktı.
'Ben bunu paylaşayım da forumdakiler yemek kültürümün ne kadar gelişmiş olduğunu anlasınlar 'dedin, paylaştın...sen zaten herşeyi böyle öğrenmiyor musun?
Aklına bişey geliyor,yazıyorsun google pat karşına çıkıyor aradığın...Google da olmasa napcan bilmiyorum:))))
 
Merhaba

Supermeydan Mutfağı-Türk Mutfağından Yemekler
Basligina bakalim:
Bir onceki yemek tarifimin adi ne
"Pazı Dolması"

Adresi ne?
"ANNE KEDİ"

Bu tarifin adresi
"ANNE KEDİ"

Yani
Yemek tariflerimin yani adresi....

Teoriniz cokmustur.
 
ne yani bu yemekleri ana kedi mi yapıyormuş?....:)

bir kedim bile yok...........................................
:)
 
Üst Alt