google dan buluyorumBen cok okurum apollonius Bazıları gibi googledan bulup yapıstırmam Siz okudunuzmu Ehli sünneti geçmişini ?
Sıyrılmanın kolay yoludur bu Sn.Kara Kalpaklı.Biliyoruz diyorsunuz ya bildiğinizi söyleyin,bunun neresi zor?Söylesem Tesiri Yok , Sussam Gönül razı değil ............
Bak Ben Dinleri arastırmaya basladıgımda İncili ve Tevratti okudum bu adamlar neye inanıyor diye ..Okuduktan sonra İsrailin filistinlileri neden öldürdügünü daha iyi anladım mesela Örnek bu Cunku adamların kitabında Kurbanlık koyun gıbı kesin müslümanları yazıyo
Arastır Dogruyu bulacaksıN ...
Ama bizde hep söz var müslümanlardada böle ( Sözdelerde ) İcraat yok Oku uygula islam hayyat bicimi cunku
Bide O cümleyi Ammar kardesim senden alıntı yapmıs ordan gördüm alıntı yaptın Sen yazmadıysan sorun yok..
Ama sen ehli sünneti sevmıyorsun Ehli sünnet ne kuran ve peygambere uyan , onların göterdigi gidilecek yol .. neyse
Valla billa sardık yani.Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım.Biri gidiyor diğeri geliyorYeni yıl kutlamaları başladı siz hala burada "kim müslüman kim değil" imi tartışıyorsunuz...
"kim daha çok müslüman yarışması" başlatacağız sayenizde..
evet Günesli günler gelecek Hak gelecek Batıl yokolacak ama sizin icin pek günesli olmuyacak sanırıMValla billa sardık yani.Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım.Biri gidiyor diğeri geliyor))) Bakalım daha ne türler göreceğiz.Ama yine de " güneşli günler göreceğiz güneşli günler..."
Sağlıcakla kalınız.
Bak kardeş senin yazından alıntıdır ;Ben tevratta yazanı söyledim incili söylemediM ...Sen okurken bile muhalefet icinde okudugundan yazdıklarımı bile anlamıyorsun Farklı anlamlar cıkarıyorsuN
Sana İslami Sünnetimi anlatayım
Ammar kardesim sana yeterince ayet yazdı noldu ?
Sizi yeterince izledim düsünce ve fikir dogrutunuzuda biliyoruM
Neyse Selametle
Neden bizi kesecek misiniz yoksa?Kocaman güneş size de yeter bize de.evet Günesli günler gelecek Hak gelecek Batıl yokolacak ama sizin icin pek günesli olmuyacak sanırıM
hahaha. sandalyeden düştümNeden bizi kesecek misiniz yoksa?Kocaman güneş size de yeter bize de.