• Hoşgeldin ziyaretçi , forumdan daha fazla yararlanmak için buradan üye olunuz...

vbulletin 4 sağda sabit banner

Okunuyor :
vbulletin 4 sağda sabit banner

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
vbulletin 4 ve uzeri sürümlerde sağ tarafta sabit banner koymak

ACP/Sitiller temalar bölümünden kullandığınız temayı seçip düzenle bölümünden şablonu değiştir bölümünden vbulletin.css yi açıp en alta aşağıdaki kodları ekliyorsunuz

#supermeydan {
PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; RIGHT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; POSITION: fixed; ; POSITION: expression("absolute"); TOP: 1px; ; TOP: expression(eval(document.body.scrollTop)+10); BACKGROUND-COLOR: #FFC8E9}
NOT-1: Yukarıdaki renk ve sağ sol boşluk ayarlarını kendinize göre düzenleyin

Yine kullandığınız temanın Header veya footer template (her ikisinden birine ekleyebilirsiniz) yi açıp asağıdaki kodları en alta ekliyorsunuz

<div id="supermeydan">
reklam kodlarını buraya yapıştırın
</div>
Hepsi bu kadar kolay gelsin
 

uzun80

Acemi
Üye
cok guzel konu actiginiz icin tsekurler arkadaslar denedim ama ben yapamadim bosluk birakamadim,benim istedgim sizin bu sitenin sagindaki gibi,veya bu buyuklukte bosluk birakip icine cesitli reklamlar eklemek istiyorum nasil halledebilriim
 

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
cok guzel konu actiginiz icin tsekurler arkadaslar denedim ama ben yapamadim bosluk birakamadim,benim istedgim sizin bu sitenin sagindaki gibi,veya bu buyuklukte bosluk birakip icine cesitli reklamlar eklemek istiyorum nasil halledebilriim
Sağdan veya soldan boşluk oranını kodlarda sen ayarlayacaksın Örneğin vbulletin.CSS şablonuna eklenen kodlar bizin sitemizde söyledir

HTML:
PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; LEFT: 904px; RIGHT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; POSITION: fixed; ; POSITION: expression("absolute"); TOP: 0px; ; TOP: expression(eval(document.body.scrollTop)+10); BACKGROUND-COLOR: transparent}
Sap sol ayarlarını siz yapacaksınız
LEFT:904px
RİGHT:0px
 

uzun80

Acemi
Üye
cok tesekurler sayenizde yaptim hallettim,amabaska bi sorunumvar siteye giris yaptigimda yonleniyor basarili giris yaptigimi soyluyor ama girilmemis oluyor bu arada hic bir hata almiyorum,bu arada vbcms kullaniyorum ama bu sorun vbulletin cms de vardi
 

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
cok tesekurler sayenizde yaptim hallettim,amabaska bi sorunumvar siteye giris yaptigimda yonleniyor basarili giris yaptigimi soyluyor ama girilmemis oluyor bu arada hic bir hata almiyorum,bu arada vbcms kullaniyorum ama bu sorun vbulletin cms de vardi
Uye girişi yaptığın form verilerinde sorun yoksa sorun admin paneldeki Cookiler ve HTTP-Header seçenekleri bolumundedir O bolumdeki ayarları kontrol ederseniz iyi olur
 

uzun80

Acemi
Üye
soyle soyleyim sorun iki yerde uye veya admin girisnde ama beni hatirla yaptigim zaman sorunsuz giris yapabiliyorum,sanirim biyerlerde eksik bi ayar var ama nerde
 
Üst Alt