Uzbek Pilaf

Uzbek Pilaf tarifi Uzbek Pilaf nasıl yapılır

Pilav, pirinç terbiyeli bir çorba içinde pişen bir yemektir.
Pirinç kavrulmuş soğan birlikte, baharat karışımı ile karıştırılır, kahverengi renk elde edebilir.
Özbekistanin her bölgesi kendi pilavı tarifi övünur.

Yemek pişirmek için biraz yağli koyun eti 2 kg
pirinç, 2 kg,
her biri 1 kg kırmızı ve sarı havuç,
2 kg soğan,
kuru üzüm,
suya batırılmış bezelye,
kırmızı biber
kori

Bir tabak'a pirinç ve su koyun ve bir süre bekletin.

Eti, büyük parçalar halinde kesin. Genellikle 1 kg et, 4-5 kişi için yeterlidir.
Pilav çanak'ina yağı ekleyin.
Kaynar yağa soğani ekleyin.
parça eti de ekleyin
Haşlanmış nohut ekle.
Hepsini iyice kavur.
Bir çanak su ekleyin ...
... Ve bir süre için kaynamaya bırakın.
Bundan sonra jeera ve kırmızı biberi ekle.
Sarı havuç, ekle ...
Ve kirmizi havuç, ekle ...
Sulu pirinçi, pilav çanak'ina ekleyin.
Kalın bir kat pirinç, tüm malzemeyi kapsamalıdır.
Köri ekle.
Ve kuru üzüm.
Daha kırmızı biber ve jeera.
Pirinç ve havuç karışımı için dikkatli olun.
üzüm yaprağı ekleyin.
Tadını çıkarın!
 
Üst Alt