Twitter hesabı nasıl kapatılır?

Twitterı ingilizce kullananlar için
  • Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Settings kısmına giriş yapın.
  • Açılan sayfada Account kısmı karşınıza gelecek. Başka bir linke tıklamadan sayfanın en aşağısında Save butonunun altında Deactivate my account linkine tıklıyacaksınız.
* Twitter size bir uyarı mesajı gösterecek. Açılan uyarı mesajında Ok, fine delete my account linkine tıklayın.
Bu işlemleri uyguladıktan sonra Twitter hesabınız tamamen silinmiş olacak.
 
N

nurmer

Ziyaretci
Ya benim hesapta save ve onun altindaki buton yok bilgisayardada telefondada ne yapmaliyim
 
Ya benim hesapta save ve onun altindaki buton yok bilgisayardada telefondada ne yapmaliyim

Twitter Hesap Silme Linki

https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation

Hesabını devre dışı bırakmadan önce dikkat etmek gerekenler

- Kullanıcı veriniz yalnızca 30 gün için saklanır ve bu sürenin sonunda kalıcı olarak silinir. Twitter Hesabı Silme işlemini yaptıkdan sonra 30 gün içinde giriş yaparak hesabını tekrar etkinleştirebilirsin.
- Kullanıcı adını veya Twitter adresini değiştirmek için hesabını devre dışı bırakmana gerek yok. Ayarlar sayfasından değiştirebilirsin. Tüm @yanıtlar ve takipçiler değişmeden kalacaktır.
  • Eğer bu hesabın kullanıcı adını veya e-posta adresini başka bir Twitter hesabında kullanmak istersen, hesabını devre dışı bırakmadan önce bu bilgileri değiştir. Kullanıcı verileri kalıcı olarak silinene dek bu bilgiler kullanılamayacaktır.
  • Hesabın birkaç dakika içinde Twitter'dan kaldırılmış olacak, ancak kimi içerikler devre dışı bırakma işleminden birkaç gün sonrasına kadar twitter.com üzerinde görünür olabilir.
-Google gibi arama motorları tarafından oluşturulan içerik üzerinde twitter hiçbir kontrolü bulunmamaktadır.

Bu bilgileri okuduktan sonra eğer onaylıyorsanız hesabımı devre dışı bırak butonuna tıklayarak hesabınızı geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde kapatma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.
 
Üst Alt