sayın cumhurbaşkanım . Ben antalya kemer ilçesinde sentido planet h otelde calisiyordum. ve ondan sonra işten vikarildim bunun üzerine çalıştığım günlerin parasini iş veren vermedi artı sigortalı olarak calisiyordum yinede haklarim iyildi. yaklaşık 13 bintl civarında param kaldı ben bir isciyim ve bu durum dan beni çok mağdur ettiler onun üzerine bide haklarımızı savunuyoruz diye işveren tarafında tehdit ediliyoruz fakat iş veren bir mafya cetesidir onunun için tüm devlet kurumlarına sikayet ettik ama hiç biri de işcinin tarafını tutmadı bizim çok sorumuza gidiyor bu adam devletten büyük olamaz o yüzden sikayetlerimizi sizlere iletmek istedik sn cumhurbaşkanım biz burda cok magduruz hic kimse bunun önüne gecemiyor isveren hic birsey olmamis gibi otelini calistiriyor yaklasik 100den fazla personel arkadasim budurumdan zarar gördü ve biz burda kacak calismiyoruz sigortali olarak calisiyoruz bu durumda en cok zorumuza gidiyor bunun biran önce önüne gecilmesini istiyor ben ve beraberimde bulunan tüm personel arkadaslarimin haklarini elde etmesini ve tüm magduriyet lerimizin giderilmesini arz ederim saygılarımla sn cumhurbaskanim........05443714285 iletişim numaram...