SAYIN SAYGIDEĞER CUMHURBAŞKANIM , sizden tek isteğim af çıkarılması 15 yaşindayım ve benden başka 4 kardeşim daha var hepimiz okuyoruz ama maddi ve manevi anlamda birçok sıkıntı çekmekteyiz babamızın bizden uzakta olaması yüzünden sürekli üzülüyoruz bu yüzden dersler veya sosyal hayatta sürekli sorun yaşamaktayız bu hayatta babasız ilerlemek çok zor biz sadece babamızı masumluğuna inanıyoruz başkalarının kurbanı olmak nedir bunu ilk defa gerçekten görmüş olduk ama biz size ve adalete inanıyoruz çünkü sizin sayenizde yüzü gülenleri gördükçe size dua etmekteyiz af olmasa bile ev hapsiylede olsa sizden benim ve kardeşleriminde yüzünü güldürmenizi istiyoruz annemizin bize verdiği destek yanımızda olsada hiçbir zaman babamızın yokluğunu kapatmıyor bu hayatta babasız büyümekte büyütmekte çok zor sizden tek dileğim sesimi duymanız ve bize cevap vermenizdir sürekli onu düşünmek beni ve kardeşlerimi olumsuz etkiliyor ben size inanıyorum ve sizin gereğini yapacağınızı biliyorum şayet sesimi duyarsanız bana bu hayattaki en büyük mutluluğu vermiş olacaksınız ve ömrümüz yettiğince ben ve ailem size dua etmeye devem edeceğiz Allah yar ve yardımcınız olsun dualarım herşeye rağmen sizinle olacaktır umarım sesimi duyarsınız çünkü bu bir nevi aynı zamanda dualarımızında kabulü olacaktır.