önce kurtlar vadisi, geniş aile,
R redyellow Ziyaretci 28 Tem 2010 #15 Listede yok, SAKARYA FIRAT-TRT1 ağustos 11 de yeni bölümleri başlayacak, mutlaka tavsiye ediyorum.
K Kullanmayıcı Amatör Üye 7 Ağu 2010 #16 Kurtlar Vadisi.. Her nekadar şiddete karşı olsamda izlerken pis gidiyor be )
S SEHERYELİ Tecrübeli Üye 27 Nis 2011 #17 halil ibrahim sofrası. öyle bir geçer zamanki... geniş aile. yahşi jazibe
R redyellow Ziyaretci 27 Nis 2011 #18 Farklı Desenler-Stv Ailecek izlenebilecek dizilerden, çok güzel.
A Arkun Tecrübeli Üye 30 May 2011 #19 bu günlerde tövbeler tövbesi dizisine sardım normalde dizi izlemem bazen kollamayı izlerdim güzel mesajlar veriyor bazende kurtlar vadisini
bu günlerde tövbeler tövbesi dizisine sardım normalde dizi izlemem bazen kollamayı izlerdim güzel mesajlar veriyor bazende kurtlar vadisini
R redyellow Ziyaretci 28 Haz 2011 #20 çok eksik bir anket olmuş. SAKARYA FIRAT yok mesela. FARKLI DESENLER yok mesela. Sadece belirli diziler yazılmış. Bu sebeple oy kullanmıyorum.
çok eksik bir anket olmuş. SAKARYA FIRAT yok mesela. FARKLI DESENLER yok mesela. Sadece belirli diziler yazılmış. Bu sebeple oy kullanmıyorum.