olursunuz tabiki siz bunları benden daha iyi bilirsiniz amacım gördüklerimden dolayı sizi uyarmaktır sadece.
selam ederim;
estagfurullah sevgili china herşeyi nereden bileyim, el elden üstündür. her an hata yapma riski ile yanyana yaşıyoruz, elbette birbirimizi uyararak yanlışın önüne geçebilir, dalan, bir anlık gaflete düşen arkadaşımızı uyarabilir o yoldan döndürebiliriz. eleştri ve yorumunuza teşekkür ederim bu konuda daha dikkatli olmaya çalışacağım, oturup duruyorlar makamlarında hiç icraat yok buna çok üzülüyorum. sadece ayet yorumlamak ve namaz saatlerini gözetip beklemeklemi geçecek ömürleri bu din bilgini denilen kişilerin? icraat yok, sıkıntı çok, aslında sevişmek ibadettir diyen beyefendiye çok üzüldüm, çok temiz bir niyet ile fikir beyan etti sonucunda ağlatıldı o yaşdaki insan. kızgınlığım biraz buna oldu sanıyorum. sevişmek günah ötekilere göre biraz daha fırsat verilse, öyle gericilerki inanın 1400 değil ellerinden gelse 3000 sene geriye götürürler insanlığı gücü yetse 5000 sene. uyarınız için tekrar teşekkür ederim, herzaman beni memnun eder yanlış bulunan işlerde uyarılmam, doğrulmak için yanlışı önce görmek gerekir, benim göremediğimi başkası görebilir.insan insanın aynasıdır ne görürse onu yansıtır.