Gerçekten çok güzel bende beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim ...
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir Üye 17 Ocak 2010 #1 Gerçekten çok güzel bende beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim ...
U uzak yollar Tecrübeli Üye 17 Ocak 2010 #2 Neyi özlüyorsun can,bişey görünmüyor burda. Bi kontrol etsene bilelim neyi özlediğini.
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir Üye 17 Ocak 2010 #4 uzak yollar' Alıntı: Neyi özlüyorsun can,bişey görünmüyor burda. Bi kontrol etsene bilelim neyi özlediğini. Genişletmek için tıkla ... Eklediğim konu bende gözüküyor
uzak yollar' Alıntı: Neyi özlüyorsun can,bişey görünmüyor burda. Bi kontrol etsene bilelim neyi özlediğini. Genişletmek için tıkla ... Eklediğim konu bende gözüküyor
U uzak yollar Tecrübeli Üye 17 Ocak 2010 #5 MEKSELİNA' Alıntı: Eklediğim konu bende gözüküyor Genişletmek için tıkla ... Bendede çıktı şimdi,özür dilerim. Az önce epey bekledim ama görünmedi. Güzel gerçekten,özlemek ayrı bir duygu,özleneni bulunca.Emeğine sağlık. Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Ocak 2010
MEKSELİNA' Alıntı: Eklediğim konu bende gözüküyor Genişletmek için tıkla ... Bendede çıktı şimdi,özür dilerim. Az önce epey bekledim ama görünmedi. Güzel gerçekten,özlemek ayrı bir duygu,özleneni bulunca.Emeğine sağlık.
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir Üye 17 Ocak 2010 #6 Beğendiğine sevindim ...
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir Üye 18 Ocak 2010 #8 Kadim' Alıntı: Özleme neden özlüyon??????????? Genişletmek için tıkla ... Bende bilsem neden özlediğimi söyleyecem sana ama bilmiyorum:freakedout:
Kadim' Alıntı: Özleme neden özlüyon??????????? Genişletmek için tıkla ... Bende bilsem neden özlediğimi söyleyecem sana ama bilmiyorum:freakedout:
K kirmizigül Kıdemli Üye 18 Ocak 2010 #9 yoklugu yanarözlemler anlatilmaz insanin yüreyinde bir isinma sevginin hasetin yoklugu vanar hisseder ama anlatilmaz.
yoklugu yanarözlemler anlatilmaz insanin yüreyinde bir isinma sevginin hasetin yoklugu vanar hisseder ama anlatilmaz.