en azından fikrimiz rengimiz zikrimiz belli... Bukalemun olmaktansa ayılık daha efdaldir.
Ayının kırk türküsü varmış kırkı da armut üstüne...
41
...................................................
en azından fikrimiz rengimiz zikrimiz belli... Bukalemun olmaktansa ayılık daha efdaldir.
Bardakları tokuşturduktan sonra, bardağın dibini masaya vurmayanlardan oluşunca masa, olacağı budurHayırdır "rakı" masası karışmış..)
Ayarında için şunu ya...
evet dostum ya nasılda güzel ifade ettin..Bardakları tokuşturduktan sonra, bardağın dibini masaya vurmayanlardan oluşunca masa, olacağı budur))
" Fincanın etrafı yeşil " le de iyi giderevet dostum ya nasılda güzel ifade ettin..)
yüreğine diline klavyene sağlık...
yarasın.....
"derdimi ummana döktüm asumana inledim" şarkısıyla ADANA kazancılarda muhteşemdir rakı keyfi...)
Kafan iyi (kıyak) olsun manasında yarasın diyorlar...
Bu kadar merak etme bence hemen dene şekerim bak nasıl "yarayacak"....
Evet sevgili dost demiştim ya "biri hüzzam diğeri nihavent ama en güzeli ruhunuzdan gelen sizin türkünüzdür" diye..." Fincanın etrafı yeşil " le de iyi gider))
dendiği gibi,rakı sofrasına herkes alınmaz..önce içmesini bilen olacak,sonra en muhterem mezesi muhabbet olacak..Unutulmamalıdır ki rakı sofrası saygın bir cemiyettir... Buraya katılan hem bu meclise kabul edildiği için saygı gören bir kişiliğe sahip demektir hem de diğerlerine karşı saygılı olmak zorundadır...