Dejavu denilen kişi haketmediği değeri görüyor. Matematikte SOLDA SIFIR DEĞERİ ile eşittir. Gerçek tehlikeler sütre gerisindeki PKK savunucularıdır. Çünkü onlar "maskeli ve sizlerden görünen ama, DİNİ bile kullananlardır."
Zeki olanları; genelde bayanlardır birisi, sıcak iklimlidir, diğeri nik değiştiren, başkası ümmetten etkilenen, sonuncusu ise yellerden dem vurandır. Erkekleri ise kolaydır kırmızılı falan feşmandır. Ama UNUTMASINLAR, KAYDEDENLER gibi KAYDEDİLENLER DE VARDIR....
Allah askina simdi bu yazdiklarinin konu ile yada benim yazdiklarimla ne alakasi var..?
Siz diyorsunuz ki ; Ben Bayanim..Bir bayan kapanmak istiyorsa ancak türban takmali... Bende diyorum ki ; KAdin ister acilir ister kapanir...
Acilirken ne giyecegini , kapanirken hangisini tercih edecegini Tunakan degil acilmak isteyen yada kapanmak isteyen her kim yada kimler ise onlar karar verir...
Dikkat ederseniz ben bu konuda ne müzeden ne askerden nede müzeden atilma olayindan bir kelime bile bahsetmedim...sadece sizin , ben bayanim diyerek diger tüm bayanlara giyim modelini kural olarak ortaya koyusunuz ve bunu yaparkende kadinlari siniflandirdiginizdan bahsettim...
Ne sizin zekanizdan ne degerinizin eksi mi artimi SIFIR mi , yada baska birseymi konularina girdim nede kapasitenizi ölcme noktasina getirdim yazilarimi...
Simdi pkk savunuculari , Ivirlar zivirlar ... neyin nesi..?
Carsaf konusunda yazdiklarinizin tam***** yakinini alintilayarak bir yerde toplayip size sundum, virgülüne dahi dokunmadan...ve dedim ki bu yazilari birine okutun bunlari yazan kadina saygi duydugunu söylüyor ...! ne dersiniz...? diye hele bir sorun dedim...
Bakin bayansiniz uzatmak istemiyorum ama son kez ve tekraren diyorum ki ; Hakikaten hic degilse bu konuda susun,,! Yazdikca hemcinslerinize gercekten , KADIN ancak söyle giyinebilir diyerek kalip cikarip sekillendirdikce haksizligin yaninda saygisizlikta ediyorsunuz....
Birseyi daha itiraf edeyim, burada dogrucu davut kesilenler , sirf sen ile ben bu konuda tartisiyoruz diye yani konunun bir tarafinda ben oldugum icin bu yazilariniza susarak güya bana (!) tavir koyduklarini sezdirmek icin bir kelime etmeyisleride ayrica dikkat ceken bir durum...
Acaba diyorum ayni dikte ve dayatma ile baska biri ; mesela redyellow kadin kapanmali kapanirsada ancak Carsaf ile yapmali, Türbanda neyin nesi... gibi birsey yazmis olsaydi simdi susanlar ozamanda susarmi idi..?
Olayi dini acidanda hic degerlendirmedim...Bu konuda tüm yazdiklarimi tekrar okursaniz her mesajimda bireysel Özgürlük ten bahsettim...
Tunakan sana sunuda bir daha hatirlatayim, sadece hatirlatiyorum , uyari falan degil yanlis anlama ; Benim partim akp degil... ama sen sürekli beni akp li olarak yaziyorsun... gercekten cokta önemli degil ne yazdigin daha öncede dedim sen öyle yaziyorsun diye ben akp ye gececek degilim..ama illa yok ben seni akp li yapacagim yada öyle sunacagim diyorsan benim icin prolem degil..ben ne oldugumu biliyorum benim icin önemli olan bu...