• Hoşgeldin ziyaretçi , forumdan daha fazla yararlanmak için buradan üye olunuz...

mp3 player vbcode

Okunuyor :
mp3 player vbcode

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
Bu eklenti ile sitenizde mp3 uzantılı dosyaları oynatabilirsiniz

BURAYA tıklayıp indirdiginiz dosyayı açıp sitenizin anadizinine yukleyin

Admin Control Panel /vbcode yoneticisinden yeni vbcode ekleye tıklayın

Başlık: mp3 player
Tag: mp3
Replacement:

HTML:
<script language="JavaScript" src="http://www.siteniz.com/audio/audio-player.js"></script>
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.siteniz.com/audio/player.swf" id="audioplayer4" height="24" width="290">
<param name="movie" value="http://www.siteniz.com/audio/player.swf">
<param name="FlashVars" value="playerID=4&soundFile={param}">
<param name="quality" value="high">
<param name="menu" value="false">
<param name="wmode" value="transparent">
</object>
Not: kodlardaki site adreslerini biraz once sitenize yuklediğiniz dosya yolunu gireceksiniz

Ornek:

HTML:
[mp3]siteniz.com/dosyaadi.mp3[/mp3]
Opsiyonel kullanılsınmı : hayır işaretli
Tuş Grafiği: siz gireceksiniz

sitemizde kurulu orneği:
[mp3]http://www.supermeydan.net/forum/audio-player/muzik/gelevera-deresi.mp3[/mp3]​


 

dorian1718

Acemi
Üye
dosyayı aynen ana dizine mi atacağız admin arkadaşım yoksa clientscript ve diğer klasöre mi atacağız detaylı anlatsaydın keşke
 

Bay X

Kıdemli
Üye
dosyayı aynen ana dizine mi atacağız admin arkadaşım yoksa clientscript ve diğer klasöre mi atacağız detaylı anlatsaydın keşke
Arkadaşım gayet açık anlatılmış hiç bir dosyayı kurcalamayacaksın..

Sana son bir anlatım yapayım audıo-player klasörüyle birlikte audıo-player.php bu 2 klasörü olduğu gibi anadizine yolculuğa çıkar..Ardından yapman gerekenler konuda yazıyor..
 
Üst Alt