Volkan Demirel : " Umarım kuralarda Barcelona ile eşleşiriz "
Selçuk Şahin : " Barcelona veya Real Madridle eşleşmek istiyoruz "
Aykut Kocaman : " Barcelona dışında kim gelirse gelsin "
UEFA : " Hadi gidin KUMDA OYNAYIN !...
Rıdvan UEFA' ya küsmüş UEFA'nın haberi olmamış
Seyyar Tayyar: Fener'i de ben buldum efenim... UEFA bi koydu, koyuş o koyuş! patladıııııı gittiiiiiiiiiiiiiiii
TFF: Fenerbahçe temiz UEFA: Yanlış anons
UEFA: Elimizde fazla delil olmadığından Fenerbahçei Şampiyonlar Ligine alamiyoruz.
F.Bahçe Şampiyonlar Liginde! Ne değil mi? Yine mi yanlış anons? (Bir Fenerbahçelinin dramı)
Örtülü ödenekten vermek kesmedi, Fenerbahçeden alıp Trabzonspora veriyorlar.
Fenerbahçeliler bundan sonra Şampiyon Ligi maçlarını Şampiyon Kokoreçte izleyebilirsiniz...
Fenerbahçenin durumuna, Şampiyonlar Ligine niyet, Bank Asyaya kısmet derler.
Son dakika! Fenerbahçe annesinin ligine döndü ama annesinin liginin onu kucağına sarıp sarmayacağı da belli değil...
Birisi Stochu Şampiyonlar Ligine göndersin. Adamın tek hayali oydu.
Şampiyonlar Ligine niyet Bank Asyaya kısmet!
Üzülme F.Bahçe! Şampiyonlar Ligi yoksa, Bulgaristan Yayla Kupası var. Bu önemli yolda başarılar.
Selçuk Şahin : " Barcelona veya Real Madridle eşleşmek istiyoruz "
Aykut Kocaman : " Barcelona dışında kim gelirse gelsin "
UEFA : " Hadi gidin KUMDA OYNAYIN !...
Rıdvan UEFA' ya küsmüş UEFA'nın haberi olmamış
Seyyar Tayyar: Fener'i de ben buldum efenim... UEFA bi koydu, koyuş o koyuş! patladıııııı gittiiiiiiiiiiiiiiii
TFF: Fenerbahçe temiz UEFA: Yanlış anons
UEFA: Elimizde fazla delil olmadığından Fenerbahçei Şampiyonlar Ligine alamiyoruz.
F.Bahçe Şampiyonlar Liginde! Ne değil mi? Yine mi yanlış anons? (Bir Fenerbahçelinin dramı)
Örtülü ödenekten vermek kesmedi, Fenerbahçeden alıp Trabzonspora veriyorlar.
Fenerbahçeliler bundan sonra Şampiyon Ligi maçlarını Şampiyon Kokoreçte izleyebilirsiniz...
Fenerbahçenin durumuna, Şampiyonlar Ligine niyet, Bank Asyaya kısmet derler.
Son dakika! Fenerbahçe annesinin ligine döndü ama annesinin liginin onu kucağına sarıp sarmayacağı da belli değil...
Birisi Stochu Şampiyonlar Ligine göndersin. Adamın tek hayali oydu.
Şampiyonlar Ligine niyet Bank Asyaya kısmet!
Üzülme F.Bahçe! Şampiyonlar Ligi yoksa, Bulgaristan Yayla Kupası var. Bu önemli yolda başarılar.