Arkadaşlar; Sizce melek yüzlü şeytan kelimesi nedir? Bu cümleye inanıyormusunuz ?
K Kadim Ziyaretci 15 Tem 2009 #1 Arkadaşlar; Sizce melek yüzlü şeytan kelimesi nedir? Bu cümleye inanıyormusunuz ?
C CB.3mRe Amatör Üye 15 Tem 2009 #2 Mecazi anlamdadır. Melek iyidir Şeytan kötü. İyi görünümlü kötü kişi manasındadır. Veyahut, zekasını pek belli etmeyen kişiler içinde kullanılır.
Mecazi anlamdadır. Melek iyidir Şeytan kötü. İyi görünümlü kötü kişi manasındadır. Veyahut, zekasını pek belli etmeyen kişiler içinde kullanılır.
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir Üye 15 Tem 2009 #3 ~Kadim~' Alıntı: Arkadaşlar; Sizce melek yüzlü şeytan kelimesi nedir? Bu cümleye inanıyormusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Bu mecaz anlamda dahi olsa hiçte hoş olmayan bir kelimedir. Şeytan asla melek yüzlü olmaz
~Kadim~' Alıntı: Arkadaşlar; Sizce melek yüzlü şeytan kelimesi nedir? Bu cümleye inanıyormusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Bu mecaz anlamda dahi olsa hiçte hoş olmayan bir kelimedir. Şeytan asla melek yüzlü olmaz
K Kadim Ziyaretci 31 Tem 2009 #4 MEKSELİNA' Alıntı: Bu mecaz anlamda dahi olsa hiçte hoş olmayan bir kelimedir. Şeytan asla melek yüzlü olmaz Genişletmek için tıkla ... Zaten mecazi anlam, Sen denk gelmemişsin )
MEKSELİNA' Alıntı: Bu mecaz anlamda dahi olsa hiçte hoş olmayan bir kelimedir. Şeytan asla melek yüzlü olmaz Genişletmek için tıkla ... Zaten mecazi anlam, Sen denk gelmemişsin )
O oykum Amatör Üye 31 Tem 2009 #5 Melek yüzlü şeytan mı var evet mutlakaki var. Bende bir zamanlar yok diyebilirdim. Ama inanın maskeleri o kadar basitki. Maske düştü ve gördüm ben......ŞEYTANI........
Melek yüzlü şeytan mı var evet mutlakaki var. Bende bir zamanlar yok diyebilirdim. Ama inanın maskeleri o kadar basitki. Maske düştü ve gördüm ben......ŞEYTANI........