selam ederim;
hay allah ben gerçekten uzaklaşamıyorum bu çekişmelerden. dönüp dönüp cevap yazma gereği duyuyorum kusuruma bakmayın.
levent kırcanın avukatı değilim ama ortada ALlahı suçlama ben göremiyorum, kaba bir dil ile insanları eleştri görüyorum. elbette kullandığı dil yakışmaz bir sanatçıya ama onunda dirakı okadarsa ne yapalım?
sayın ummi, ben serhoş taklidi yaparken çok gördüm kendisini ama serhoşken açıklama yaptığını veya namaz kıldığını görmedim. siz nereden uydurup uydurup hemen insanları ulu Allah ile karşı karşıya getirip damgalamak derdindesiniz hiç anlayamıyorum.
sayın zekaic kullandığınız cümlenin ironisi kendi içinde vardır zaten "elinin hamuru ile erkek işine karışmama" lafıda saçma sapan bir ironidir ve yuzyıllardır sürüp gitmektedir. kim nereden bilecek dediğiniz gibi levent beyin çok umrunda olmadığını? adamın umrundaymışki demiş adamın rolü icabı serhoş taklidi yapıyor olması özel hayatındada serhoş gezdiği anl*****mı geliyor? ozaman filmlerde ölen sanatçılarda çekim yapılan mekanda hemen toprağa veriliyor olması lazım değilmi? yada filmlerde tecavüzcü coşkunu oynayan sanatçının bugün dışarıda geziyor olmaması lazım. ya bu dinmi Allah aşkına nedir bu karmaşa düşünmemek hepiniz neredeyse din hakkında makaleler yazıyorsunuz okuyoruz mesele insanlık ile ilgili birşey oldumu sınıfda kalınıyor. ya bu nasıl bir kör düğüm olmuş mesele arkadaşlar. sizleri tenzih ederim benimde olmuştur hatalarım alınmayında yani bunun bir izahı olmalı. cümlesinde atatürkün ismi geçmesimi antipati yaptı ne oldu yahu biz neden bu kadar nefret eder olduk birbirimizden? şeytanın oyuncağı olmuşuz din diye birbirimizi yiyip duruyoruz. bende burda kavgacı çekişmeci birkişi oldum çıktım. susmak istiyorum artık aslında ama susarsam kim mücadele edecek bu cehalet ile. mücadelenin bile adabı vardır birlik olur beraberlik olur kiminle konuşsam doğru ortada durduğu halde kimse yüz çevirmiyor bile. nuhun yakarışı aklıma geldi sızlanıyormuyum neyim, kusura bakmayın