ne güzel olur :) Somut ve soyutu harmanlarız :)
Guney Kıdemli Üye 21 Ara 2009 #12 Her Ağustosta yeniden doğman dileğiyle...Kırmızı kadın...güzel bir yazı..
İnci Kıdemli Üye 21 Ara 2009 #14 Yine sarıp sarmaladın hikayenle beni. Emeğine, yüreğine sağlık canım benim.
M Masterlord Kıdemli Üye 21 Ara 2009 #15 sn sahrabetis biraz konu dışı olacak ama yazıyı okumadım işin gerçeği yazı çok uzun okuyamadım ama bu avatar daha iyi... önceki sizi daha yaşlı gösteriyordu konuyu biraz katlettim galiba daha fazla süpürmeden gidiyim iyi forumlar
sn sahrabetis biraz konu dışı olacak ama yazıyı okumadım işin gerçeği yazı çok uzun okuyamadım ama bu avatar daha iyi... önceki sizi daha yaşlı gösteriyordu konuyu biraz katlettim galiba daha fazla süpürmeden gidiyim iyi forumlar
İnci Kıdemli Üye 21 Ara 2009 #17 sahrabetis' Alıntı: Eflamor çok çok teşekkür ederim bu sıcacık yorumun için Genişletmek için tıkla ... Asıl ben sana teşekkür ediyorum bizlerle bu güzel hikayelerini paylaştığın için.
sahrabetis' Alıntı: Eflamor çok çok teşekkür ederim bu sıcacık yorumun için Genişletmek için tıkla ... Asıl ben sana teşekkür ediyorum bizlerle bu güzel hikayelerini paylaştığın için.