Kur'an'ı Kerim'in Şifresi 2
Kitabı ilk okuduğumda oldukça etkilenmiş ve kağıdı kalemi alıp ben de hesaplama yoluna gitmeye çalışmıştım. Hakikaten son derece şaşırtıcı ve bir o kadar da merak uyandıran konular kitabın içerisinde serpiştirilmiş halde. Kitabı okuduktan sonra son derece aydın fikirlere sahip olan bir ilahiyat profesörü ile yaptığım görüşmede kitabın asılsız olduğunu söyleyerek bana gerekçeleri ile açıkmalaya çalışmıştı. Açıkcası ben, bu kitabı okumak isteyen kişilerin, öncelikle dini bilgilerinin tam olmasından yanayım yoksa benim gibi farklı düşüncelere ve gereksiz kaygılara kapılabilirler. İyi okumalar dilerim...
Genel Bilgi
%25
Kur'an-ı Kerim'in Şifresi - 2
Mucize Sırlar
Ömer Çelakıl
Düş Yayınları / İnceleme Dizisi tükendi
Kur'an'ı Kerim'in Şifresi isimli kitabı ile büyük bir okur kitlesine ulaşan Ömer Çelakıl beklenen kitabı Kuran-ı Kerim'in Şifresi -2 ile tekrar okuyucu ile buluşuyor.
Kuran, evrenin genişlediğine 1400 yıl önce bize bildirmiş miydi?
Kuran'da elementlerin atom numaraları ve isimleri yazıyor muydu?
Kuran-ı Kerim bizlere kıyamet ile ilgili işaretler veriyor mu?
İnsanın yaradılışı ile ilgili bilgiler Kuran-ı Kerim'de bize aktarıldı mı?
Tüm bunların ve bunlara benzer soruların yanıtları bu kitapta yer alıyor.
Kitabı ilk okuduğumda oldukça etkilenmiş ve kağıdı kalemi alıp ben de hesaplama yoluna gitmeye çalışmıştım. Hakikaten son derece şaşırtıcı ve bir o kadar da merak uyandıran konular kitabın içerisinde serpiştirilmiş halde. Kitabı okuduktan sonra son derece aydın fikirlere sahip olan bir ilahiyat profesörü ile yaptığım görüşmede kitabın asılsız olduğunu söyleyerek bana gerekçeleri ile açıkmalaya çalışmıştı. Açıkcası ben, bu kitabı okumak isteyen kişilerin, öncelikle dini bilgilerinin tam olmasından yanayım yoksa benim gibi farklı düşüncelere ve gereksiz kaygılara kapılabilirler. İyi okumalar dilerim...
Genel Bilgi
%25
Kur'an-ı Kerim'in Şifresi - 2
Mucize Sırlar
Ömer Çelakıl
Düş Yayınları / İnceleme Dizisi tükendi
Kur'an'ı Kerim'in Şifresi isimli kitabı ile büyük bir okur kitlesine ulaşan Ömer Çelakıl beklenen kitabı Kuran-ı Kerim'in Şifresi -2 ile tekrar okuyucu ile buluşuyor.
Kuran, evrenin genişlediğine 1400 yıl önce bize bildirmiş miydi?
Kuran'da elementlerin atom numaraları ve isimleri yazıyor muydu?
Kuran-ı Kerim bizlere kıyamet ile ilgili işaretler veriyor mu?
İnsanın yaradılışı ile ilgili bilgiler Kuran-ı Kerim'de bize aktarıldı mı?
Tüm bunların ve bunlara benzer soruların yanıtları bu kitapta yer alıyor.