Masterlor üzerine alınmasın, kişiye değil, genel düşünce yapısınadır yargılarım..
gerçekten korkunç birimi bu masretlord çok korkmuşsunuz
Masterlor üzerine alınmasın, kişiye değil, genel düşünce yapısınadır yargılarım..
sosyalist bey o tür insani davranış sergileyemeyen insan bozuntuları ile evli olan kadınlarıda biliyorum dinledim duydum gördüm ama sanmaki bu durum sadece ülkücülerde var bu dincisinde ülkücüsünde solcusunda eğitimlisinde eğitimsizinde profunda hamalında hepsinde var bunlar ruh hastaları ama kabul etmzler ve tedaviye yanaşmazlar toplumun sağlığını ve düzeninide bozarlar malesef
Hem de nasıl!gerçekten korkunç birimi bu masretlord çok korkmuşsunuz
Hem de nasıl!
Gelince görürsün!
bana demişki profilime kırmızı bir not bırakmış beni tanımıyorsun gelir gelmez nasıl yorum yapıyorsun demiş bende kısa bir inceleme yaptım masretlord hakkında şimdi iyi tanıdım kadın düşmanı(geçmişi karanlık bu konuda sanıyorum)şiddet eğilimli kendini olduğundan farklı göstererek tatmin olan bir kişi ama sakın yanlış anlaşılmasın hakaret etmiyorum ben onun sadece kişilik analizini yapıyrum tedavi edilmesi lazım
burdaki üyeler hakkında fikir sahibi olabilmek için tabiki geçmiş msjlarını okumak fikir verirbana demişki profilime kırmızı bir not bırakmış beni tanımıyorsun gelir gelmez nasıl yorum yapıyorsun demiş bende kısa bir inceleme yaptım masretlord hakkında şimdi iyi tanıdım kadın düşmanı(geçmişi karanlık bu konuda sanıyorum)şiddet eğilimli kendini olduğundan farklı göstererek tatmin olan bir kişi ama sakın yanlış anlaşılmasın hakaret etmiyorum ben onun sadece kişilik analizini yapıyrum tedavi edilmesi lazım
senin görüslerini düsünceleri bildigim için yazdıklarını yanlış anlamadımMasterlor üzerine alınmasın, kişiye değil, genel düşünce yapısınadır yargılarım..
masterlor seni inine geri dönmeye davet ediyorum...