• Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz...

Ispanak yatağında küşleme

  • Konbuyu başlatan mopsy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 2K

Okunuyor :
Ispanak yatağında küşleme

mopsy

Emektar
Üye
Ispanak yatağında küşleme tarifi

Malzemeler
1 parça koyun küşleme
1 çay kaşığı kekik
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
200 gram ıspanak
2 diş sarımsak

Pilavı için
1 su bardağı pirinç
10 adet mantar
2 çorba kaşığı zeytinyağı

Yapılışı
Koyunun en iyi etidir küşleme. Etin hası da derler bu et için sinirsiz löp ettir. Lokum gibidir yani. Hazırlamak için kasabınızdan aldığınız eti akşamdan zeytinyağı ve baharatlarla terbiyeye yatırın. Sadece ızgara ya da yağsız tavada pişirmeniz yeterli olacaktır. Ispanakları yıkayıp irice doğrayın ve zeytinyağında sarımsakla birlikte çok kısa bir şekilde kavurup hazırlayın. Bu arada yanında pilav verecekseniz mantarlı çok yakışıyor. Mantarları Teremyağnda sote edip pirinçleri üzerine ekleyin. Suyunu verip pişmeye bırakın. Pilav pişince ıspanak sote ve pişirdiğiniz harika etlerlebirlikte servis yapın.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Reklam amaçlı yazı ve link içeren yorumlar onaylanmaz.
Üst Alt