Bak laf kıvırıp durma.. boşada vaktimi alma....
Şimdi sizlerle insna gibi konuşulamaz mı kardeşim...?
Gelin şöyle hakaret boyutuna vardırmayın bu konuları konuşalım ...
Hepimiz müslümanız Elhamdülillah... Ama sizinle iki satır konuşmaya kalksak... Hemen Pirana sürüsü gibi ,byziya gelir aynı laflar "islam alimlerince KAFİR ilan edilmiş ......", senn gelirsin bişeyler, öteki gelir bi laf sokar,...
Ya ALLAH C.C şahidim yanlış yoldasınız ve ben sizlerin iyiliğiniz için çabalıyorum..
Dikkat edin sizinle tartıştığımız her konuda AYET ve HADİS ile desteklemeden tek kelime konuşmuyorum, sizleri Saf arı duru ALLAH C.C ve RESULUNDEN gelen Sahabenin, Alimlerin tabii olduğu yola davet ediyorum...
TARİKAT ve TASAVVUF sapıklıkdan ibarettir.... KUR-AN ve SÜNNETE gelin....
Mezhepler konusuna giriyoruz... Kendi mezhebinizi nerdeyse DİN haline getirmişsiniz mezhep imamlarının kendi ağızlarından, söyledikleri sözleri deliller ile getiriyoruz mezhepsizler kafirdir diyorsunuz o zaman ebu hanife, şafi, malik, ahmet bin hanbel ( Allah C.C onlardan razı olsun) onlarda mı kafir mezhepleri yok ki.... Hangi kitapda var bu imamların ben şu mezheptenim dediği.
Rabıta ŞİRK tir diyoruz aman yarabbi ŞEYH' im ALLAH C.C ayanasıdır diyosunuz.. Ya ALLAH C.C un aynaya ihitiyacımı var senin şeyhini ayna yapsın kendine ne KUR-AN da Ne HADİSLER de bunu ima eden tek bir kelime yok...
Vs..vs..vs... Bak kardeşim ALLAH C.C şahidim O KAFİR olmakla itham ettiğiniz İBN TEYMİYYE Muhammed Bin ABDULVEHHAB, SEYYİD KUTTUP gibi alimlerin kitaplarında birer tane okuyun ve açın ban şu sayfasında şu cümlesi AL işte bak KAFİR deyin... Siz ŞEYHLERİN glir kaynakları ellerinden gidecek diye aman okumayın diye telkin ettiklerine bakmayın okuyun.. onlara sırtınız dönerseniz VİLLARDA nasıl oturup 40000$ lık Jeep e nasıl binip MAlta kıyılarında Jetski ye binip gezecekler.. Gerçek islama dönün........
hadi kardesim isinize gidiniz... bizim mezhepsizlerle isimiz olmaz... madem siz öyle inaniyorsunuz bir diyecegimizde olamaz...