Hayalet diye bir şey gerçekten var mı?
dogangunes Profesyonel Yönetici Admin Moderatör Üye 12 Mar 2009 #1 Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Şub 2019
B blueice Ziyaretci 12 Mar 2009 #2 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Biri hayaletlerden mi bahsetti?:freakedout: :alkis::alkis::alkis:
Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Biri hayaletlerden mi bahsetti?:freakedout: :alkis::alkis::alkis:
simqe Kıdemli Üye 12 Mar 2009 #3 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Bilgisayarımın mikrofonu çalışmadığından dinleyemedim ama yoktur bana göre..
Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Bilgisayarımın mikrofonu çalışmadığından dinleyemedim ama yoktur bana göre..
Ü üsdat-ı aşK Amatör Üye 12 Mar 2009 #4 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? mantıklı gibi duruyo ama sanıyorum yanixD açıkçasıda gerek yok ... relax ya takmamak gerek hayaletim olur yoksa.. .)
Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? mantıklı gibi duruyo ama sanıyorum yanixD açıkçasıda gerek yok ... relax ya takmamak gerek hayaletim olur yoksa.. .)
O oddly Amatör Üye 22 Nis 2009 #5 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? adı üstünde hayal--et.. bence yok...
D€NiZ Kıdemli Üye 22 Nis 2009 #6 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Ben görmedim hiç... Hayalet de hayal etmedim :freakedout:
Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Ben görmedim hiç... Hayalet de hayal etmedim :freakedout:
E Eftelya Ziyaretci 22 Nis 2009 #7 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Var bence Hayalet hükümet var Hayalet sevgili var Hayalet ekonomi var Hayali soyguncular var Var da var.....
Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Var bence Hayalet hükümet var Hayalet sevgili var Hayalet ekonomi var Hayali soyguncular var Var da var.....
D€NiZ Kıdemli Üye 22 Nis 2009 #8 Cevap: Hayalet diye bir şey gerçekten var mı? Hayali ihracat.. var..
Z Ziyaretci Ziyaretci 17 Ocak 2016 #10 bunun cevabını öğrenmek için irvazirva adlı bloguma bakabilirsin