• Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz...

FLV Player VB Code

  • Konbuyu başlatan YukseLL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 11K

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
Forumunuzda FLV uzantılı videoları oynatmanıza yarayan eklenti

İlk Once Ekteki dosyayı indirip forumunuzun anadizinine ekleyin

ACP/Kendi vB Kodunuz/vb Kodu ekle bolumune gidip

Baslık: FLV Video
Tag : flv
Eklenen vB Kodu:

<script type="text/javascript" src="http://www.supermeydan.net/forum/embed/swfobject.js"></script>

HTML:
<div id="player">"lütfen sayfayı yenileyiniz"</div>
 
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject('http://www.supermeydan.net/forum/embed/player.swf','mpl','640','480','9');
so.addParam('allowscriptaccess','always');
so.addParam('allowfullscreen','true');
so.addParam('flashvars','&file={param}');
so.write('player');
</script>
yukarıdaki supermeydan.net yazan yeri sitenize göre duzeltin

Örnek :

HTML:
[flv]flv uzantılı link buraya yazılacak[/flv]
sitemizde kurulu örneği:

[flv]http://data.gazetevatan.com/video/file/271120081344001061313.flv[/flv]

{option} kullanılsınmı?: hayır işaretli
Tuş Grafiği (Opsiyonel) : tuş grafiği atayacaksanız icon ylunu girin diğer ayarları olduğu gibi bırakabilirsiniz.

son olarak asağıdaki kodu içindeki adresi kendi sitenize göre düzenleyip header templatesnizin en üstüne ekleyin

HTML:
<script type="text/javascript" src="http://www.sizinsiteniz.com/embed/swfobject.js"></script>
ve kaydedip kullanmaya baslayın
 

bacanakk

Acemi
Üye
kurdugumda sizin ekranda gösterdiginiz boyutta olmadi bunu sizin boyuta nasil getirebilirim. benim kurdugum daha büyük OLDU
 

ramazan_yk

Acemi
Üye
bacanakk

kurdugumda sizin ekranda gösterdiginiz boyutta olmadi bunu sizin boyuta nasil getirebilirim. benim kurdugum daha büyük OLDU
'640','480' yazan yeri istediğin boyuta ayarlayabilirsin..
Bu forumdaki gibi olmasını istiyorsan orayı ; '425','350' yapabilirsin..

Teşekkürler arkadaşım işime yaradı... :)

Fakat konuda eksik anlatım var..

Bu kod ;

PHP:
<script type="text/javascript" src="http://www.sizinsiteniz.com/embed/swfobject.js"></script>
Kullandığınız temada header bulun ve sizinsiteniz.com yazan yeri sitenize göre düzenleyip header templatesinde en başa ekleyip kaydedin.. ;)
 
Son düzenleme:

il18

Acemi
Üye
paylasiminiz icin cok tesekkur ederim Admin ve ramazan. Ekledim cok guzel calisti ancak şöyle bir durum oldu.

panel bb kod yerinde örnek video çalışıyor aynı video site uzerinde calismiyor. Player ekranının sagına fln kodlar cikarıyor no video diyor :S anlayamadım gitti. Bu konuda bir bilgi verirseniz cok sevinirim. Tesekkurler.
 

ksk3595

Acemi
Üye
kardeş bende kurdum herşeytamam ama sizin ekran Forum meydan diye resim var onu nasıl ekrana koyabiliyoruz acıklayabilirmisin
 

yük5ek

Acemi
Üye
slm lar Dediklerinizi aynen yaptim fakat olmadı

Kod:
"lütfen sayfayı yenileyiniz"
bu yazı çıkıo sadece
yardım edeblirmisiniz lütfen
 

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
vb 3.8.5 kullanıyorum
ACP/vB Kodu Yöneticisi/FLV Video/Disable Automatic Link Parsing Within This BB Code yazan yerin karşısındaki kutucuğu evet olarak işaretle

Muhtemelen senin eklediğin flv uzantılı video linkini otomatik olarak url ye cevriliyor
Diğer kodları doğru eklediysen sorun cıkmaması gerekli
 

yük5ek

Acemi
Üye
teşekkürler hemen bakıyorum
acemiyim kusruma bakmayın arama yapıp bakıcam hemen belirttiğiniz menüye

-------

cümlelerde arama yaptığımda
disable_urlconversion_in_bbcode çıkıyor
fakat temada bulamadım

Sürüm yada tema farkından dolayı sanırım
rica etsem yönlendirebilirmsiniz nası bulabilirim
 

yük5ek

Acemi
Üye
ACP / BB kodu Yöneticisi blümüne geldiimde genel olrak eklediim bbcodeler var fkat belirtmis olduunuz secenekler mevcut deil :malesef:

-----------


tmm şimdi gördüm çok teşekkürler
bakıorum hemen sonuca


---------


"lütfen sayfayı yenileyiniz"

yazısı çıktı yine :malesef:


----------

yapmış olduklarımı size anlatırsam daha kolay bulabiliriz belki cözümü, belik bi faydası dokunur

vermis oldugunuz ekteki dosyayı ftp anadizinine attım
header in enüstüne
<script type="text/javascript" src="http://www.siteadı.net/embed/swfobject.js"></script> yazdım
bbcode ekleme bölümüne gelip


BAŞLIK : FLV Video
TAG: Flv
eklenen vb kodu:

Kod:
<div id="player">"lütfen sayfayı yenileyiniz"</div>
 
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject('http://www.siteadı.net/embed/player.swf','mpl','640','480','9');
so.addParam('allowscriptaccess','always');
so.addParam('allowfullscreen','true');
so.addParam('flashvars','&file={param}');
so.write('player');
</script>
örnek:
PHP:
[flv]http://s420.photobucket.com/albums/pp286/kabus/video.flv[/flv]
Remove Tag If Empty EVET
Disable Automatic Link Parsing Within This BB Code EVET

yaptım


------------


saat suan gecenin 2 buçuğu
bu saatte rahatsız ettiim için özür dilerim
şimdi yeniden güncelledim ve şööle bişii çıktı ortaya
bi kaç tane üst üste video ekledim aynı mesaja ve sadece ilk videoyu gösterime sunuyo
ve ek bi detay: en son eklediiim videoyu ilk olarak gösteriyo
diğer videolarda ise "lütfen sayfayı yenileyiniz" yazıyo
 
Son düzenleme:

YukseLL

Emektar
Yönetici
Admin
Moderatör
Üye
teşekkürler hemen deniyorum
bu saatte ilgilendiiniz için ALLAH RAZI OLSUN canı gönülden
photobucket slideshow ları başka sitede oynatılmasına izin vermeyebilir aşağıdaki linki deneyin test için

HTML:
http://video.haber7.com/video_contents/17042010073747.flv
 

erhanery

Acemi
Üye
teşekkürler

merhaba,
konu hakkında çok ayrıntılı bilgiler edindim teşekkürler fakat benim sorunum şu şekilde yayınlama serverimi değiştirdiğimde videolar access denied vermekte bununla ilgili bir çözüm varmı acaba teşekkürler
 
Üst Alt