Merhaba,
Yazarın tahlilleri " din terimini genele " yayarsak,doğruya yakın tahlillerdir...YOBAZIN her türlüsü topluma ZARAR lıdır...Din YOBAZI dine,bilim YOBAZI bilime zarar verir...
Sağlıcakla kalınız...
Sayin Bursali .. din Yobazi dine zarar verir yada vermezi sorgulamiyorz ki...:Bunun zaten tartsilacak bir tarafi yok...
Fayda , zarar noktasinda haklisin ama burada özellikle yapilmak istenen bir sey var ben o konu üzerine durdum...
suana kadar yazilarinizdan rahatlikla diyebiliriz ki ; sizinde Türkce ye hakimiyetiniz iyi derecede...
Peki siz , tahlil yaparken ve genele yayarak Din YOBAZINA = Din Ci denilmesini dogru buluyorsaniz
Bilim YOBAZI nin tahlilini yaparken ve genele yayarken Bilim Ci diyemi adlandiriyorsunuz.." Evet , Bilim yOBAZINA bilim ci diyorum..." diyebiliyormusunuz..?
Halbuki .....yobaz ....Cikarci...Sahtekâr.....iki yüzlü.....Sapiklik (her boyutu ile) Ruhsal bozukluk.... ve yüzlercesi YALIN kelimelerdir....bunlara arkasina sadece bir ci yada cü ekleyerek sadece bir kesime maletmek ne derece dogru...? Dahada tuhaf olan bu kesim neden hep Din kök alinarak dini kesim oluyor....
Cinsel sapik yada sex manyagi diyelim ki , müslümanim diyen biri , Dinci dedik.....
Peki bu kisi Ateist ise sosyalist ise, komünist ise.... ne dindar ne dinsiz ne oldugunu kendisininde bilmedigi biri ise.... bu kisilere ne diyeceksiniz, yada toplumda ne deniyor onu sorayim..?
SAPIK inanan ise dinci
SAPIK Ateist ise............................ ?
SAPIK Sosyalist ise...........................?
SAPIK ne oldugunu bilmeyen ise.........?
.Bunlarada Dinci kelimesini dogru bulanlar birer ek nasil verirlerdi...?