Bırakın kaynak maynak laf ebeliğini de ,normal cevap yazacaksanız yazın!
Herşeye laf yetiştiriyorsunuz da,bir türlü "ilkelerin""iman esası "olmadığını maalesef hala idrak edemiyorsunuz!
Aklı başında hiçbir Atatürkçü, Atatürk'ü tanrılaştırmaz.
Buna ek olarak; kendisine "Bediüzzaman" diyen kişiyi tanrılaştıranlara ne demeli?
Dinlere inanmadığımı belirmiştim. Hadi sizin ütopik düşünce şeklinizle gidelim; Atatürk kim tarafından gönderildi ? Tanrı, Allah sizdeki adı neyse onun tarafından. Peygamberiniz kimin tarafından gönderildi ? Aynı yerden. Peki güzel kardeşim Peygamber hangi millete geldi ? Araplara (Tabi siz bütün insanlığa diyeceksiniz) , sen nesin ? Türk. Soyun Osmanlıdan geliyor, arabistandan değil.
Mustafa Kemal Atatürk, Türk ulusunun özgürce yaşamasını sağladı mı ? Hepimiz biliyoruz ki sağladı öyle ise ben gönül rahatlığıyla diyorum ki; benim peygamberim o.
Tabi şimdi diyeceksiniz ki ; ''tek başına mı kurtardı bu ülkeyi''? Bu çocukça sorudan sıkılmadığınızı varsayarak cevap verelim, hayır kendine İNANAN milletle birlikte. Demek ki bir ortak nokta daha var, bir önderin önder olabilmesi için ona inanan insanların olması gerekiyor. Üstüne üstlük elinde tanrı tarafından geldiğini iddia ettiği bir kitap olmaksızın yaptı bütün bunları.
Evet, haklısınız yazının içinde biraz alaycılık var.
atatürk sayesinde diyorsan yanılıyorsun müslüman ordumuz sayesinde başarıldı bu senin hiçe saydığın şehitlik makamı olmasaydı senin adın da mike olucaktı
siz bir hırsızla bu kadar övünüyorsunuz
ordunun bir zaferi varsa bu zafer orduya verilir komutana değil ama atatürk kendisi tek başına kazanmış gibi sizler sayesinde tanrılaştırarak kendini ordunun malı olan zaferi kendisine mal ederek hırsızlık yapmıştır
yeterince açık okuyun anlarsınız sakız da çiğnersem dava açarsınız
atatürk sayesinde diyorsan yanılıyorsun müslüman ordumuz sayesinde başarıldı bu senin hiçe saydığın şehitlik makamı olmasaydı senin adın da mike olucaktı
siz bir hırsızla bu kadar övünüyorsunuz
ordunun bir zaferi varsa bu zafer orduya verilir komutana değil ama atatürk kendisi tek başına kazanmış gibi sizler sayesinde tanrılaştırarak kendini ordunun malı olan zaferi kendisine mal ederek hırsızlık yapmıştır