Türkiye'nin son sekiz yılında neler değişti acaba ?
• Türkiye’nin AKP iktidarı işbaşına geldiği 2002’de toplam 129.5 milyar Dolar olan dış borcu 7 yılda yüzde 112 oranında artarak 273 milyar Dolara ulaştı.
• Şu kuruluşlar satıldı : ( sadece ilk anda aklıma gelenler)
Türk Telekom ( DİKKAT : TÜRK kelimesine lütfen)
PETKİM ( RUS –KAZAK ORTAKLIĞINA GİTTİ)
TCDD İZMİR LİMANI ( TÜRK KELİMESİNE DİKKAT) HONGKONG FİRMASINA GİTTİ
• AKP iktidarında 8 yılda yabancılar 54 milyon 499 bin 207 metrekare taşınmaz mal satın aldı. ( DİKKAT ; SATILAN TÜRK TOPRAKLARI)
• Son 5 yılda resmi işsiz sayısı 229 bin kişi artarak, 2 milyon 760 bine çıktı.
• Türkiye'deki yoksulluk oranı yüzde 26.96'dan yüzde 28.12'ye, yoksul fert sayısı ise 18 milyon 441 binden 19 milyon 458 bine yükseldi.
• Bilim adamları ve ülke için kendini feda eden beyinler saçma sapan sebeplerle ileriye alındı ve onurları kırıldı.
• Türk ordusunun gururlu asker mensupları çirkin muamelelere maruz kalarak hepis edildiler.
• Hukuk düzenimize zerre kadar güven kalmadı .
TUTUNDUĞUMUZ BİR ANAYASAMIZ KALMIŞKEN ŞİMDİ DE O MU DEĞİŞECEK?
Sonra ne olacak peki? Kim cumhurbaşkanı olacak? Kimin yolu açılmış olacak?
Anayasanın engellediği ve durdurduğu bazı maddeler de ortada kaldırılınca zaten gün geçtikçe yaşanmaz hale gelen ülkemiz , sonunda ne olacak ?
Artık çocuklarımızın geleceğinden hepimiz endişe ediyoruz , adım adım memleketimizin yok oluşunu izliyoruz , bunu daha da hızlandırmak için felakete EVET mi diyeceğiz ????
Bence kesinlikle değişmemeli . HAYIR diyorum ben ...
Tablo ortada ... İktidarın gücüne güç katmak için , bir sebep daha doğrumaya ve elimizle bu yolu açmaya gerek var mı? nasılsa istediklerini her yol ile elde ediyorlar , bari bile bile lades demeyelim . Bir Çin Atasözü der ki: Hayırda hayır vardır

)))