Merhaba,
Konuya ait yazıyı yüzeysel okuyup geçmiştim.İşin açıkçası çok da ilgimi çekmedi...Ancak yine de - özellikle yazılan mesajlardaki ağırlık olan - " Öküz altında buzağı " aramadım,şimdi o BUZAĞIYI bulmaya çalışanlara da özellikle şaşırdım...
Okumaktan,araştırmaktan korkan insanlardan oluşan bir toplumuz.Bunun çeşitli nedenleri var,eğitimin " ezberciliği " mi desem,sadece " diploma " almak için okumak mı desem,eğitim-öğretimin eğitim kısmı kalmayıp sadece prof yetiştirme amaçlı "öğretimin " kaldığı bir sistemde yetiştiğimizden mi desem okumuyoruz,yada okumaktan kastın ne olduğunu idrak edemiyoruz sanırım.
İnsan kendinden şüphe etmiyor ise bu tarz yazılar,o kişinin inancını sarsmayacaktır,aksine sağlamlaştıracaktır...Eğer inancı sarsılacak ise " sallayın gitsin " zaten CAHİLDİR,nereye çekerseniz oraya gider.Bu tarz yazılardan etkilenir bu gün DİNSİZ olur...yarın başka yazılardan etkilenir SOFU olur...Yani olur da olur...Olur da ne olduğunu kendisi dahi bilemez...
O yüzden her ne olursa olsun Sn.güney'e teşekkür ediyorum emeğinden dolayı,alıntıladığı yazının içeriğini savunup savunmamasına bakmadan...
Sağlıcakla kalınız...