sayın arkadaşım senin sorduğun sorular bilinen sorular
mevcut kuranı kerimin dışına cıkıpta bana soru soruyormusun
benim sana anlatmak istediğim
hz peygamberimizden sonra
kuranı kerimden ayetler teblihler ayıklanmış senin anlıyacağın cıkarılmış
işte bu senin bilmediğin sen doğmadan yüzlerce yıl önce unutulan bilgileri hz Allah hak imamları aracılığıyla bize gönderip kuranı kerimi koruyor
bu yenide olmuyor
hz muhammedten sonra hak aşıkları zuhur etmeye başladılar
halacı mansırı niye katlettiler nesimi sultanı muhtar piri pir sultanı irşadı sultanı işte bu bozukluk bu yanlışlık kerbelada ölen imam hüseyin dahi bu uğurda can verdi dedmin kitabını bozdunuz size biat etmiyeceğim dedi ve yezitle savaşa girip cocukları ile birlikte şehit oldu
senin bildiğin bir cok islam kaide ve kurallar yezit iktidarındaki yönetimin devlet yasaları hz muhammedi maşa olarak kullandılar
sen şimdi bunları doğru olarak bilip benimle idda ediyorsun
hak aşıkları dünyay gidip geliyor ölüp geri tekrar geldiğinde hafızası kayıp olmuyor gezdiği yaşadığı yerleri kanıtlıyor
ve sağ omuzunda mububet mührünün nışanını taşıyor
öyle bizim iddamız sadece sözle değil
saten mevcut kuranı kerimdede resullar gelecek diyor
bu olayın ilk şahitleri kimlermiş oku
http://www.supermeydan.net/forum/forum356/thread7415.html hz muhammed hadislerini ve hakkın emrini kendi koruyor
örneğin aşağıdaki bilgiyi hiç kuranı kerimde rasladınmı
HANCI PERVANE
Havanın kızı ıklıma Şıt’a verdiler.
Şıt’a adem şehit ismini koydu
.Müslümanlar Şıt’tan geldi
ıklıma kırk yıl kız olarak bekledi.
Habil ile Kabille gelen kız ıklıma
Adem bin yıl yaşadı beş yüzünü Nuh Aleyiselama verdim
Adem ile yedim dane Nuh ile girdim tufana
HAVVA’YLA HÜR’ÜN CEVABI
Havva dedi ki;’ beni ALLAH çocuk için gönderdi.’Hür’e söyledi. Hür dedi,’Sen beni aldattın tarlaya gittin ademle yattın. Ademi sünnet edeceğim ,ben de yatacağım.’ Tırnak kestiler zeker kestiler sünnettir koltuk sünnettir sakal bıyık sünnettir.Hür yattı Adem’le sonradan kırk kalıp Havva’dan geldi Hür’den kırk kalıp geldi otuz dokuzu göğe çekildi yerde bir Şıt Aleyhisselam kaldı.
Havva’nınki yere çekildi Havva Hür’e söyledi: ‘ Benimki niye yere çekildi?’ ,Hür söylediki :‘Ben gökten geldim,senin gibi buğday yemedim,müslümanlar benden gelecek.’
İlk insan Adem (A.S) dan beri gelen bütün peygamberlerin hepsi aynı gerçeği yani İslamı tebliğ etmişlerdir.
Allah indinde din tektir, o da İslamdır.
İnsanlık tarihinin gelişmesine uygun olarak gönderilen peygamberlerin tebliğ ettikleri dinde inancın temel esasları aynıdır.
1- Allah'a, 2- Meleklere, 3- Kitaplara, 4- Peygamberlere, 5-Ahiret gününe, (öldükten sonra dirileceğimize) 6- Hayır ve şerrin Allah'tan olduğuna ) inanıyoruz.
Zamandan zamana değişen sadece o devrin geleneklerine uygun olarak bildirilen ibadetlerin şekilleridir.
Hancı bunların hiçbirisinin içerisinde yoktur. İnsanların kendilerini kandırdıkları Andersenden masallardan ibarettir.
İnancın temel esasları Adem (A.S) dan beri bildirilmiştir.
Son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V) dir.
Ve onun getirmiş olduğu Kur'an-ı Azimüş-şan bütün insanlığa saadetin yolunu göstermek için gönderilmiştir.
Kıyamete kadar saadetin tek yolu Cenab-ı Hakkın Cebrail (A.S) vasıtasıyla Hz. Muhammed (S.A.V)'e gönderdiği ve onun vasıtasıyla insanlığa tebliğ ettiği "Kur'an" dadır.
O Kur'an-ı iyice anlayabilmemiz için Cenab-ı hak, kitabından başka, ayrıca kendi sevgilisini yani
peygamber efendimiz (S.AV)'i de "bize en güzel örnek olarak göndermiştir".
Yani yol gösterme de en mükemmel şekil
Kitap ve
örnek ile yani (
sünnet) ile olabilirdi.
Böyle yapılmıştır.
Kitap ve
Sünnetle bize bildirilen İslam, bir haritaya benzer.
Cenab- Hakkın insanlara verdiği akıl nimeti ise bir pusulaya benzer.
Saadet için hem
İslam hem de
akıl lazımdır.
Ama yalnız akıl ile saadete ulaşılamaz...
Yanlış, hatalı ve bozuk olan inanışları kim söylerse söylesin, kimden gelirse gelsin dikkate almamanı tavsiye ederim sana h.sadık...
Allah'ın verdiği en güzel nimetlerden birisi olan aklımızı, ebedi
Ahiret yurdunu hesaba katarak devreye sokup derin düşünmeye davet ediyorum seni h.sadık...
Şunu da hiçbir zaman aklından çıkarma!..
Bizler nasıl peygamber efendimizi seviyorsak,
Hazreti Ali efendimizi de, Hazreti Hüseyin efendimizi de ve diğer müslümanları da çok severiz. Onlar gibi yemeye, onlar gibi giyinmeye, onlar gibi namaz kılmaya, onlar gibi oruç tutmaya v.s çalışırız, çabalarız, mücadele ederiz. Andersenden Masallar ile vakit kaybetmeyiz.
Hazreti Muhammed (S.A.V)'in sabahlara kadar ayakları şişerdi, namaz kılarken.
Hazreti Ali efendimiz namaz kılmayı o kadar çok severdi ki, mübarek, namaz kılarken şehit olmuştur.
Bütün bunlar ortada iken, İslam tarihinde yerini almış iken,
Bu ne cüret h.sadık
İslamda namaz yoktur diyorsun ?