Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trafikte yada herhangi bir yere giderken gideceği yeri bilmeyen Türk erkeği yol sorar mı? Yoksa kendine yediremediği için aradığı yolu bulana kadar dolaşır mı?
Çevremde tanıdığım eş dost, akraba kim varsa karşı cinsten yol sorma özürlü ne yazık ki! Saatlerce adres arıyoruz bazen. Kendim bulacağım diye kimseye yol sormuyorlar.
Kimse her şeyi bilemez... Bilmediğini kabullenemeyen, bunu gizlemeye çalışan kişi ''ahmak'' tır bence.... Çünkü bu tavır öğrenmenin de yolunu kapatır....
Çevremdeki ''en zeki'' erkekler (düşündüm de hepsi) hem gerçek hem mecazi anlamda ''yol'' soran, araştıran insanlar...
Ben de arasıra ahmaklık yapmıyor değilim Ama bazı zaman sorduğumda, yolun tarifini tamamen aklımda tutsamda, yine de gider bir başkasınada sorarım Daha çok acelem olduğu zamanlar bunu yapıyorum... Sanırım her ikiside ahmaklık
ahmaklık yol sormamakla olmuyor sadece..arkadaş olarak yanında çok zeki insan bulundurabilirsin ancak terbiyesizleri ayıklamak lazım..en büyük ahmaklık budur.....
Kimse her şeyi bilemez... Bilmediğini kabullenemeyen, bunu gizlemeye çalışan kişi ''ahmak'' tır bence.... Çünkü bu tavır öğrenmenin de yolunu kapatır....
Çevremdeki ''en zeki'' erkekler (düşündüm de hepsi) hem gerçek hem mecazi anlamda ''yol'' soran, araştıran insanlar...