1o - 12 yaşlarında tanışmaları uygun olur bence
atmaca34 3 Ağu 2009 #13 ~Kadim~;188932 [B' Alıntı: Sizce çocuklar kaç yaş aralığında internet ile tanışamlıdırlar?_[/B] 6-8Çocuğuma güveniyorum.. Genişletmek için tıkla ... 6..8..yaşları derim...
~Kadim~;188932 [B' Alıntı: Sizce çocuklar kaç yaş aralığında internet ile tanışamlıdırlar?_[/B] 6-8Çocuğuma güveniyorum.. Genişletmek için tıkla ... 6..8..yaşları derim...
lordhan 3 Ağu 2009 #14 Kesinlikle cocuklar liseyi bitirdikten sonra internetle tanismalilidir. Internet cocuklarin tum ders calisma ve gelistirme yeteneklerin yok edecektir. Internetsiz bilgisayar eve alinip cocuklara 6-12 yas arasinda gerekli kurallar ogretilmeli dir. Haftada bir kez kontrolu internete goturulmelidir. Cocugun internet mailini kesinlikle kontrol etmek gerekir.
Kesinlikle cocuklar liseyi bitirdikten sonra internetle tanismalilidir. Internet cocuklarin tum ders calisma ve gelistirme yeteneklerin yok edecektir. Internetsiz bilgisayar eve alinip cocuklara 6-12 yas arasinda gerekli kurallar ogretilmeli dir. Haftada bir kez kontrolu internete goturulmelidir. Cocugun internet mailini kesinlikle kontrol etmek gerekir.
SOSYALİST 3 Ağu 2009 #15 ''15 ve üstü'' dedim; Çünkü, internetin insanları nasıl esir aldığını görüyor, yaşıyor ve anlayabiliyorum...:malesef:
''15 ve üstü'' dedim; Çünkü, internetin insanları nasıl esir aldığını görüyor, yaşıyor ve anlayabiliyorum...:malesef: