evlenmek üzereyim. çok güzel bir işim var. eşim olacak kişinin işi de güzel ama geçici. okulu bitirmesine de 1 yıl var. neler olacak bilmiyorum. ben burdaki işimi bırakıp gitmem başka yere. gerçekten çok çok iyi bir işim var. ben onun seviyesine düşeceğime, o benim seviyeme yükselsin diye düşünüyorum ve çalışsın. ben olduğum yerden ayrılmam. ileride neler olur bilemem ama geleceğimiz için ikimizin de işinin daha iyi olacağı bir yerlerde olmak daha doğru. onun geçici işi için kendi rahatımı bozamam, güzel işimi de değiştiremem. ne düşünüyorsunuz..
Siz o kişiyle niçin evlenmek istiyorsunuz? Ya da O kişiyle evlenmek istediğinize gerçekten emin misiniz?
Eşiniz olacak kişiyi düşük seviyeli olarak nitelendirmeniz çok yanlış...Zaten baştan böyle düşünüyorsanız ,o evlilikten çok fazla birşey beklemek de doğru olmaz...
Evlilik,paylaşımdır.Acıyı,hüznü,mutluluğu ve bilgiyi paylaşmaktır.Herkesin birbirinden öğrenecek birşeyleri vardır.Kimseyi küçümsemeyin.
Geleceğinizi düşünmek de pek tabi haklısınız.Ama kimin ne olacağı hiç belli olmaz.Belki çok güvendiğiniz işinizi bir zaman sonra kaybedebilirsiniz.Evlilik birlikte bir gelecek oluşturmaktır.Sadece kendi gelecek ve rahatınızı düşünmeyin.Ve biraz daha iyi düşünün derim...Bu evliliği gerçekten istiyor musunuz diye...