hoşbulduk arkadaşlar.ben bişey itiraf etmek istiyorum size.aslında benim buraya geliş amacım üyesi olduğum bir hack sitesinden aldığım görev sonucu gerçekleşti.görev bana verilen 50 adet forum sitesini dolaşmak ve içinde adult bölümü olan forumları gerekli arkadaşlarıma ileterek deface edilmesini sağlamaktı.burayıda aynı şekilde kontrol ettim adult bölümünüz yoktu öncelikle buna sevindim sonrada her forumda olmayan üye resimleri bölümü dikkatimi çekti.merak ettim içeri girdim.adminimiz başta olmak üzere bir çok yakışıklı arkadaşlarımızın yanında bir çokda güzel kız arkadaşımızın olduğunun farkına vardım.yalnız ben bu kız arkadaşlarımızdan birine ilk görüşte vuruldum,bittim,aşık oldum ben ilk defa aşık oluyorum arkadaşlar.çok acayip oldum.sonrada onun olduğu yerde bende olmak istedim ve üye oldum.şimdi beni bu şekildede kabul edermisiniz adminim vede arkadaşlarım.banlarsanızda size kızmam.selametle...
güzin abla bu msjımdan sonra olumlu yanıtlar aldım adminlerden.peki şimdi sence ben ne yapmalıyım.ben içine kapanık biriym aşk konusunda ilk defa bişeyler yapıyorum.şimdiden yardımların için çok saol.
güzin abla bu msjımdan sonra olumlu yanıtlar aldım adminlerden.peki şimdi sence ben ne yapmalıyım.ben içine kapanık biriym aşk konusunda ilk defa bişeyler yapıyorum.şimdiden yardımların için çok saol.