bebek resimleri,bebekler
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir 3 Mar 2008 #1 bebek resimleri,bebekler Devamını okumak için tıklayın...
SGOR 3 Mar 2008 #2 çıtır çıtır yerim ya ölürüm bu melekler için bi hoş oluyorum bunları gördükçe çok teşekkürler selinamm çok mutlu oldum ya ellerine sağlık
çıtır çıtır yerim ya ölürüm bu melekler için bi hoş oluyorum bunları gördükçe çok teşekkürler selinamm çok mutlu oldum ya ellerine sağlık
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir 3 Mar 2008 #3 Harika dimi sgor keşke hep böyle melek kalabilseydik . senin favorin hangisi ))))
SGOR 3 Mar 2008 #4 keşke tabi istemem mi en alt sıradaki en sağda olan parmağını emen benim favorim..
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir 3 Mar 2008 #6 Benim favorimde en üstteki delikanlı))
Venhar 1. Hikaye yarışma birincisi, 2. Avatar yarışma bir 3 Mar 2008 #7 Evet gerçekten rabbim herkese nasip etsin hayırlısını tabiki..
onairci Sözlük Yazarı 3 Mar 2008 #8 Allah herkese ve özellik ile bana nasip etsin, çok seviyorum ben bu melekleri yaaaaa
mrs.x.ray 1. avatar yarışma birincisi 12 May 2008 #10 Allah nazarlardan saklasın...herkesin gönlüne göre versin inşallah...