Bu sitete bir çok bilginin yanında,3 tane değerli insan kazandım.Her zaman doğruları söyledim, hakkımı savundum, açık oldum, ve kimsenin yalakalığını yapmadım.Ancak ters düşen hep ben oldum.Çünkü yapmacık değilim.Doğalım ve kendimi kasmıyorum.Hayatımın belirli bir kısmını bu sitede değerlendirdim ve pişman değilim.Ancak ben yapmacık insanların zaferlere ulaştıklarını sandıkları bir ortamda daha fazla kalmak istemiyorum.Eğer siteye küçükte olsa katkım olduysa ne mutlu bana ki, zevkle yaptım...
Tartıştığım ve tartışmadığım herkes kendine iyi baksın.İletişimimin devam edeceği birileri olduğuna inanıyorum.Kalbini kırdıklarımdan özür diler, büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim.Bundan sonra ben olmayacağım ama herşey çok güzeldi....En azından deneyim kazandım.Bu hayatta doğal olmayacaksın.Kimilerinin etekleri altına saklanacaksın.Ben bunu deneyimledim...
Yüksel abi mümkünse ip adresimin banlanmasını talep ediyorum.Dediğiniz gibi bağımlılık yapıyor ve girmek istemesemde girebilirim
O yüzden ip adresimi banlarsan sevinirim...
Herkes hakkını helal etsin.İyi Forumlar Mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.....
Hoşçakalın
Tartıştığım ve tartışmadığım herkes kendine iyi baksın.İletişimimin devam edeceği birileri olduğuna inanıyorum.Kalbini kırdıklarımdan özür diler, büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim.Bundan sonra ben olmayacağım ama herşey çok güzeldi....En azından deneyim kazandım.Bu hayatta doğal olmayacaksın.Kimilerinin etekleri altına saklanacaksın.Ben bunu deneyimledim...
Yüksel abi mümkünse ip adresimin banlanmasını talep ediyorum.Dediğiniz gibi bağımlılık yapıyor ve girmek istemesemde girebilirim
Herkes hakkını helal etsin.İyi Forumlar Mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.....
Hoşçakalın