arkadaşlar inanın bu forumda ki kurallar kadar abuk sabuk kurallar görmedim.nelerle ugrasıyosunuz yahu.site yoneticisi yada moderator olarak (yada siz ne diyorsanız)görevlendirdiginiz arkadasların tek işi sürekli özelden mail atip insanların yazılarını eleştirmekmidir?.bu nasıl bir şey anlamadım.yazı renginin ve boyutunun deişmemesi gerektiğiyle ilgili bi arkadas uyarıda bulundu, her nekadar bana ters gelsede buna artık uymaya calısıyorum ve yazılarımı renklendirmeden paylasım yapıyorum.ama önüne gelende bana mail atip yok yazı renginizi deiştirmeyin, yok kalınlastırmayın;şimdide yazılarınızı ortalamayın diye bir mail aldım.nasıl sacmalıktırki bu.cok sacma sapan ve üyeleri sıkan bir sey bu.yazı rengini ve buyukluğunu anladımda paragrafı ortalamamın ne gibi bi sakıncası var.yazıları ortalayınca okuyamıyomusunuz ??anlamadımki.düşünün bir forumda üyesiniz ve mailinize sürekli birileri bişeyler yazıp atiyo.yazınızı ortalamassanız sevinirim diye bir mail aldım.ozaman siz bence mesaj panelinin üstündeki tüm butonları kaldırın çünkü sizin dediğinize göre bu butonların hiç biri kullanılmamalı.yani kısaca bu butonları kaldırın bence.
B / U yazıları ortalama sag ve sola alma butonlarını renk butonlarını v.s.çünkü hangisini kullansak kullanmayın diye mail geliyo buda cooook sıkıcı inanın.
not:şimdi forum yoneticisi arkadas diyecektirki; madem beyenmiyorsunuz ozaman paylasımda bulunmayın.şayet ben bundan rahatsız olduysam baskalarıda ergec rahatsız olacaktır.cunkü mantıklı gelmiyor bana.renk olayı neysede su ortalama olayı cidden cok gereksiz.umarım forum yoneticileri yada ilgilileri gerekli uyarıları üyelere yaparken birbirinizden haberdarsınızdır.umarım herkes kafasına gore yasaklamalar getirmiyordur.ayrıca insanlara bukadar kısıtlama ,sınırlama ve gereksiz elestirilerde bulunursanız gelen birdaha gelmeyedebilir.bunları gözönünde bulundurun bence.buda benim kişisel fikrim.umarım kişisel eleştirilerede acıksınız.bence bazı şeyleri abartmamak gerekiyor.
B / U yazıları ortalama sag ve sola alma butonlarını renk butonlarını v.s.çünkü hangisini kullansak kullanmayın diye mail geliyo buda cooook sıkıcı inanın.
not:şimdi forum yoneticisi arkadas diyecektirki; madem beyenmiyorsunuz ozaman paylasımda bulunmayın.şayet ben bundan rahatsız olduysam baskalarıda ergec rahatsız olacaktır.cunkü mantıklı gelmiyor bana.renk olayı neysede su ortalama olayı cidden cok gereksiz.umarım forum yoneticileri yada ilgilileri gerekli uyarıları üyelere yaparken birbirinizden haberdarsınızdır.umarım herkes kafasına gore yasaklamalar getirmiyordur.ayrıca insanlara bukadar kısıtlama ,sınırlama ve gereksiz elestirilerde bulunursanız gelen birdaha gelmeyedebilir.bunları gözönünde bulundurun bence.buda benim kişisel fikrim.umarım kişisel eleştirilerede acıksınız.bence bazı şeyleri abartmamak gerekiyor.
Son düzenleme: