adamın biri zamanında karısını kendı yatakodasında bır erkekle yakalmış... ejderha misalı dumanları cıkarken organlarından çekmiş silahı mermıyı ağzına vermiş tam tetıge basacakken dur lan demıs ne yapıyosun ıcınden bırses...lanet olsun demıs lanet olsun hemen mahkemeye muracaat ve ayrılmış kadından..
aynı adam yıllar sonra gazete okurken bır cınayet haberı dıkkatını çekmış. başlık.. namus cinayeti..
karısını ve aşığını kursun yağmuruna tuttu.. sonuç adam hapse dıger ıkısı mezara..
esas kahramanımız katılı zıyarete gıder elınde bır tepsı baklava ıle katıl adamı görunce sen sen ama nasıl olur ben karınla ilişkiye gırdım önce canımı bagışladın sımdı zıyaretıme gelıyosun der
kahramanımız be hey allah ın gerızekalısı ben kafanıza sılah dayamışken sizi öldurmeyı bılmıyorumuydum. ben öldurseydım sımdı senın yerınde ben olacaktım benım hayatım zındanlarda çürüyecekti... sen bugun benı aldatanın yarın senı aldatacagını dusunemedın ve aldatılınca öldurdun. benı ıcerı dusmekten kurtardıgın ve göremedıklerımı görmememı sağladıgın ıcın tşk ederım demıs ve cıkmış...
aldatılmak mı evet allah kımseye yaşatmasın. bence değişmeyen tek şey değişimdir... bugun delıler gıbı aşık olsanda yarın bı başkasını sevmeyecegının garantısını kımse veremez.. yureklere başka ateş düştüğünde yapılacak en güzel şey konusup ayrılmaktır... kı aldatadan her kım ise 'ucuz ve basıt', aldatılan 'eşek' yerine konmasın
bu yazdığın hikayede hersey varda
benim aklıma yatmayan önemli bi nokta göz ardı ediliyo
simdi adam karısını baska biriyle yatakta yakalıyo
onu vurmuyo(hapse düsme korkusundan)
aradan zmn geçiyo
kadın diger adamıda aldatıyo
ve adam çekip silahı vuruyo(hiç olmassa namus nedir biliyomuş)
simdi sorarsan bu adamlardan hangisi daha delikanlı hangisi daha erkek hangisi adam gibi adam
ben hapisteki derim
çünkü hapse girmeyi göze alabilecek kadar cesurmuş
çürücek falan filan, o iki namussuzu yolladı ya öteki tarafa geceleri rahat uyuyacak hiç olmassa...
zira karısı baskasının altında biseler yaparken yakalayıp olayı mahkemeye tasıyan adam
yarın öbür gün vatan isgale uğrayıncada çıkıp 1 mermi atmaz
ırak gibi
kendi namusunu düsünmeyen adam
hiç biseyi düsünmez
o yüzsüz dışarda olmuş kaç yazar
geceleri nasıl rahat uyuyacak mrk ediyorum
sorun toplumun verdigi tepki değil
sorun kendi içinin rahat olabilmesi....
ve bu karısını affederek olmuyo malesef