Üstüne alındığına göre yaran varki gocunuyorsun.Ben bu şiiri aldığın isteye ve bu tür şiirleri elden ele dolaştıranlara söylemiştim ama madem üzerine alındın yapacak pek birşey yok.Madem desteklemiyorsun, yayınlama o zaman kardeşim TERORİST şiirini.Yayınalama işte...!
Madem bırakıp bırakmayacağını kimseye sormayacaksın, ELİNDE TUT O ZAMAN.Tansiyon olayına gelince, benim en azından sözde TANSİYONUM FIRLIYORMUŞ.EN azından bu tür ACİTASYONLARA GİRMİYORUM.Bazıları gibi.
Ewet ben bu tür konularla pek haşırneşirim.Çünkü TELEVİZYONDA ŞEHİT HABERLERİNİ istemesemde izliyorum.Çünkü nerdeyse her gün bir şehit haberi geliyor.Televizyon izlersen veya izlediğini anlayabilirsen veyahut işine gelirse sende anlarsın.Oldumu?
Uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum....Çok hassas olduğum bir konuda KİMSEYE AHKAM KESTİRTMEM O KADAR......!!!!
Bak arkadaşım öncelikle bu yazına cevap vereyim.Üstüme elbetteki alınacam çünkü benım açtıgım konu üzerinden yorum yapılıyor.Eğer alınmazsam bir sorun var demektir.Ayrıca yapdıgın ithamları çok yersiz buluyorum çünkü sana bu ortaokul ve lisede anlatılmıs oldugunu biliyorum.Bir şiiri başlıgına göre değil yazan kişiye göre değil içerisinde bulunan anadüşünceye göre değerlendirmeyi öğretmişlerdir sanırım.
Elinden tut o zaman demişsin burada gene yazdıgım cümleyi anlamamıssın ben hangi konu hakkında yazacagımı kimseye sormam ben birilerine destek verecem demedım kı destek nitelikli tekbir cümle bile yok içerisinde.Ayrıca birilerini acındırdıgım falanda yok sadece alttakı açıklamamda belirttiğim gibi ilginç geldiği için yazdım sadece.
"Ewet ben bu tür konularla pek haşırneşirim.Çünkü TELEVİZYONDA ŞEHİT HABERLERİNİ istemesemde izliyorum"Benım kurdugum haşırneşir olma olayınıda anlamamışsın.Ben orada bu örgütün yapdıgı eylemler karsılıgında para aldıgını söylemıssın hemde euro bazında aldıgını söylemişsin bende orada belirttim heralde bu örgütün içerisindesin biliyorsun yada birileri birşeyler konusunda atıp tutuyor onlara elinde kaynak olmadan inanıyorsun dedim.
Sen dert etme televizyon izliyorum ve izlediğimi anlaya biliyorum.Senın gibi okudugum yazıyı tam anlamadan okudugum yazının içerigini anlamadan orum yapmam herşeye.Halkın temiz duygularını kullanıp burada benim yazımı çarpıtmanı neye bağlayacagım konusunda hiçbir fikrim yok.
2. cevabına gelincede
"Konuyu kendi insiyatifimle, sırf forumun hatırına ve YÜKSELL ABİMİN güzel insanlığı hatırına açtım.Ancak, sizinle kesinlikle MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM.Eğer beni anladıysan, cevap yazmayacağını ve benimle MUHATAP olmayacağına inanıyorum... "
Kimin hatrına açtıgın sorun değil benim için.Benim için önemli olan yazdıgım bir konuyu doğru ya da yanlıs veya da seviyesiz bir konu olmadıgı halde sırf senin fikrine ters düşüyor diye kapatman!Heralde normal hayattada aynı değilsindir umarım elindeki yetkileri kendi çıkarlarına kullanmazsın
Sana söyleyeceğim şiirleri öyküleri kim yazarsa başlıgı ne olursa olsun oku.ÇÜnkü içerisinde anlatılmak istenen başka duyguları göremezsin. bu konuyu oku ve çağrışım yap beni biraz daha iyi anlarsın zannediyorum.
He ayrıca benden özür dilemen sorun değil.Önemli olan bu konularda ne kadar duyarlıysan o konularda birden sinirlenmeden sakince cevap ver biraz düşün konu neyi anlatmaya çalışmış o zaman bana hak vereceğini düşünüorum