h sadık sapkınından alıntılar;
Bu forumun psikolıji koğuşu yok, En iyisi sen Erzurum Atatürk Ünv. Hastanesine başvur. Ancak bu kafayla seni birileri tutup götürmezse yazık olacak sana.
sayın arkadaşlar tavuk dahi su içerken Hz Allaha bakar
sizler hala doğruyu bin dört yüz yıl önce aramaya calışıyorsunuz
halbuki hak imamı hz muhammedi ve onun ehlibeyitini hızır eleyi selamı askerde nöbet yerinde insan şeklinde nur olarak görmesinden daha elli yıl gecti kendisi yaşıyor fiziki elle tutulur gözle görülür bir tabur asker şahitli isbatlı kanıtı var aynı zamanda her an her zaman hakkin cemali nurundan zamanı zaman içinde görüyor gönül gözü acık ehlibeyitin canını kanını taşıyor yani ehlibeyitin ta kendisi yunus emrenin ruhunun ta kendisi
okuma yazması yok haktan bu sözler böyle geliyor sizler bu sözleri safsata diye adlandırıyorsunuz gecmiş kimselerin sözlerini kaynak olarak görüyorsunuz aklınız nerede vucudu 104 kitap olan erenlerin üyesinemi inancaksınız canızdan soru soranamı inancaksınız yoksam arapların hz muhammede dayandırdığı yanlışlaramı inancaksınız
bu konuları her gelen hak aşığı tarih boyunca söyledi
o tarihte iletişim ses kayıt yoktu şimdi hak aşığının ağzından cıkanı anında kayıta alıyoruz hak aşıkları her satırı bir defa dile getiriyor
asla bir satırın ömründe tekrarı yok
hak aşıklarının ağzından cıkan mürşittir mürşit ise kuranı kerimdir kimki kurAnı kerime inanmzsa işte kafir odur
hz Allah kıyamete kadar imam öğretmen gönderip dini öyle koruyor
sizlerin doğru gördüğü her şeyin yüzde doksan beşi yanlıştır
aşağıda cözün bakın hak aşıkları kimlermiş
BU SESİN YAZIYA CEVRDİM AŞAĞIDAKİ BEYİTTİR
bakın orjinal sesi ben sizler gibi gecmişten bahsetmiyorum
sırdaki yeşil kurAnı kerimi sırdan okuyandan bahsediyorum ve şöyleydi böyleydi demiyorum işte bu gün bu an
kanıt var yanlışsa gerceği budur diyorum
umarım idrak eder anlarsınız
Benim ismim hancı pervane
Yarın ismi zöhre hanımdır
O gürcistanda göründü emme
Bilmem doğru bilmem ziyanmı canımdır
Hancı aşık derler niyetimi tamam eyledim
Ağrı dağında defter acarlar bana ya tabib
HANCI PERVANE
Yareb amaan ya tabip
Seyrancakta bir güzele mest olmuşum
Biri la mekandadır biri mekandadır
Ah hele hayel kurdum ben Zöhre yarı Gürcistan’da
Hancıyam Pervane yeter bu cana hey
Bu forumun psikolıji koğuşu yok, En iyisi sen Erzurum Atatürk Ünv. Hastanesine başvur. Ancak bu kafayla seni birileri tutup götürmezse yazık olacak sana.