Şimdi Türkçe haricinde başka bir dil konuşma sanşın olsa hangi dili seçersiniz ?
Karakarizma 7 Haz 2007 #1 Şimdi Türkçe haricinde başka bir dil konuşma sanşın olsa hangi dili seçersiniz ? Devamını okumak için tıklayın...
Şimdi Türkçe haricinde başka bir dil konuşma sanşın olsa hangi dili seçersiniz ? Devamını okumak için tıklayın...
Karakarizma 7 Haz 2007 #2 Ben Fransıcza derim. Adamlar küfür ettikleri zaman dahi sanki şiir söylüyorcasına çıkıyor ağızlarından.
Ben Fransıcza derim. Adamlar küfür ettikleri zaman dahi sanki şiir söylüyorcasına çıkıyor ağızlarından.
erkişi1 7 Haz 2007 #6 Kendi Dilimden başka mutlaka İngilizce, Arapça ve Japonca konuşabilmeyi isterim Anket de birden çok dil işaretledim kabul etti diye bende birden fazla dili tercih ettim. Diğet ikisi idare eder Japonca konuşabilmek isterim. düzeltiyorum. Son düzenleme: 7 Haz 2007
Kendi Dilimden başka mutlaka İngilizce, Arapça ve Japonca konuşabilmeyi isterim Anket de birden çok dil işaretledim kabul etti diye bende birden fazla dili tercih ettim. Diğet ikisi idare eder Japonca konuşabilmek isterim. düzeltiyorum.