Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 Toplam: 2

Konu: VBSEO SORUNU

  1. #1
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Jan 2006
    Mesaj
    9
    Rep Gücü
    12

    VBSEO SORUNU


  2. #2
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.461
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742

    Cevap: VBSEO SORUNU

    ACP/Stiller-Temalar/Temaları Düzenle/temanı sec / butun ayarlarda Git tıkla/Grafiklerin sunucudaki yolu kısmındaki adresleri Tam adres yap yani Grafiklerin yolu http://ww. ile baslasın.

    Ayrıca vbseo ayarlarında herhangi bir hata varmı ? BURAYA tıklayıp uye ol ve vbseo ayarlarını burdaki ayarlar ile karsılastır.

Benzer Konular

  1. VBSEO (Warning: html_entity_decode(): charset) hatası çözümü
    YukseLL Tarafından vbulletin 4.0.x Foruma
    Yorum: 0
    Son mesaj: 14-06-2014, 07:54 AM
  2. Satılık VBSEO Lisansı
    YukseLL Tarafından vBulletin Foruma
    Yorum: 7
    Son mesaj: 26-11-2011, 08:34 PM
  3. PHP NUKE KOD SORUNU
    necmettinakcay Tarafından php nuke Foruma
    Yorum: 3
    Son mesaj: 11-12-2007, 02:57 PM
  4. yükleme sorunu
    süvari Tarafından Uydu Sistemleri ve Alıcıları Foruma
    Yorum: 4
    Son mesaj: 16-09-2007, 07:25 PM
  5. VbSeo
    crazyriobert Tarafından vBulletin 3.5.X Foruma
    Yorum: 1
    Son mesaj: 06-03-2006, 12:49 AM
Yukarı Çık