+ Konuya Yorum Yaz + Yeni Konu Aç
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 8 Toplam: 8

Konu: $shownews

  1. #1
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Apr 2006
    Mesaj
    8
    Rep Gücü
    12

    Exclamation $shownews

    slm.herkese iyi çalışmalar..ben süpermeydan gri temasını kullanıyorum..headerdeki $shownews çalışmıyor...kodlarda herhangi bir değişiklik yapmadım...özel bir durummu var yoksa fiz bir hatamı...
    Ne yapabilirim.?
    şimdiden tşk edrim

  2. #2
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.462
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742
    AC
    Theme.php

    BUL

    Kod:
       $toshow = 10;        // Flash haber blogundaki haber sayısını buradan ayarlayin.
       $a = 1;
       $result = sql_query("SELECT sid, title, comments, counter from ".$prefix."_stories ORDER BY sid ASC LIMIT 0,$toshow");
        while (list($sid, $title, $comments, $counter) = $db->sql_fetchrow($db)) {
       $title2 = ereg_replace("_", " ", "$title");
       $show .= "<b>&raquo;&nbsp;&nbsp;<font class=\"heading\"><a href=\"modules.php?name=News&amp;file=article&amp;sid=$sid\">$title</b></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;";
      $shownews = "<MARQUEE behavior= \"scroll\" align= \"center\" direction= \"left\" scrollamount= \"2\" scrolldelay= \"90\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>$show</marquee>";
      $a++;
    }

    ALTTAKIYLE DEGISTIR


    Kod:
    $maxshow = 10;        // Flash haber blogundaki haber sayısını buradan ayarlayin..
    $a = 1;
    $result = $db->sql_query("SELECT sid, title, comments, counter FROM " . $prefix . "_stories $querylang ORDER BY sid DESC LIMIT 0,$maxshow", $dbi);
    while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
        $sid = intval($row['sid']);
        $title = filter($row['title'], "nohtml");
        $show2 .= "<b>&nbsp;$a: </b><a href=\"modules.php?name=News&amp;file=article&amp;sid=$sid\">$title</a></span>";
        $shownews = " <MARQUEE behavior= \"scroll\" align= \"center\" direction= \"left\" scrollamount= \"2\" scrolldelay= \"90\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>$show2";
        $a++;
    }
    NOT: Phpnuke 7.9 patch 3.2 de denenmistir

  3. #3
    Acemi Üye Quarezma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    VIENNA / ISTANBUL
    Mesaj
    150
    Rep Gücü
    21
    peki bunun ayni sekilde top 10 download i da yapabilirmiyiz?

  4. #4
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.462
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742
    AC
    Theme.php

    BUL

    Kod:
       $toshow = 10;        // Flash haber blogundaki haber sayısını buradan ayarlayin.
       $a = 1;
       $result = sql_query("SELECT sid, title, comments, counter from ".$prefix."_stories ORDER BY sid ASC LIMIT 0,$toshow");
        while (list($sid, $title, $comments, $counter) = $db->sql_fetchrow($db)) {
       $title2 = ereg_replace("_", " ", "$title");
       $show .= "<b>&raquo;&nbsp;&nbsp;<font class=\"heading\"><a href=\"modules.php?name=News&amp;file=article&amp;sid=$sid\">$title</b></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;";
      $shownews = "<MARQUEE behavior= \"scroll\" align= \"center\" direction= \"left\" scrollamount= \"2\" scrolldelay= \"90\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>$show</marquee>";
      $a++;
    }
    ALTTAKIYLE DEGISTIR

    Kod:
        $maxshow = 10;        // Download blogundaki gosterilecek link sayısını buradan ayarlayin.
        $a = 1;
        $result = sql_query("select lid, title, hits from ".$prefix."_downloads_downloads order by date DESC limit 0,$maxshow", $dbi);
        while(list($lid, $title, $hits) = sql_fetch_row($result, $dbi)) {
        $title2 = ereg_replace("_", " ", "$title");
        $show .= "<b>$a:&nbsp;&nbsp;</b><a href=\"modules.php?name=Downloads&amp;d_op=viewdownloaddetails&amp;lid=$lid&amp;title=$title\"><b>$title2</b></a>&nbsp;&nbsp;<font color=\"#000000\">$hits&nbsp;<font color=\"#000000\">hit&nbsp;&nbsp;";
        $showdownloads = "<MARQUEE behavior= \"scroll\" align= \"center\" direction= \"left\" scrollamount= \"2\" scrolldelay= \"90\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>$show</marquee>";
        $a++;
    }

    AC

    Header.html

    BUL

    Kod:
    $shownews
    ALTTAKIYLE DEGISTIR

    Kod:
    $showdownloads
    Bu sekilde bu kısımda kayan sekilde dosyalarınız gozukecektir

  5. #5
    Acemi Üye Quarezma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    VIENNA / ISTANBUL
    Mesaj
    150
    Rep Gücü
    21
    paylasim icin tesekk&#252;rler....

  6. #6
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Apr 2006
    Mesaj
    8
    Rep Gücü
    12

    olmadı

    ilginiz için tşk ederim... ama her iki koduda denedim dediğimiz gibi editledim..fakat çalışmıyor...

    Kod:
        $toshow = 10;        // Flash haber blogundaki haber sayısını buradan ayarlayin.
        $a = 1;
        $result = sql_query("SELECT sid, title, comments, counter from ".$prefix."_stories ORDER BY sid ASC LIMIT 0,$toshow");
        while (list($sid, $title, $comments, $counter) = $db->sql_fetchrow($cznf)) {
        $title2 = ereg_replace("_", " ", "$title");
        $show .= "<b>&raquo;&nbsp;&nbsp;<font class=\"heading\"><a href=\"modules.php?name=News&amp;file=article&amp;sid=$sid\">$title</b></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;";
        $shownews = "<MARQUEE behavior= \"scroll\" align= \"center\" direction= \"left\" scrollamount= \"2\" scrolldelay= \"90\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>$show</marquee>";
        $a++;
    }
    bendeki smsgri de kodlar böle .... :( dediğiniz gibi değiştirdiğimde hiç bir değişiklik olmadı...Sonra downloadsnews yapayım dedim ..oda çalışmadı

  7. #7
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.462
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742
    Biryerlerde yanlıslık yapıyorsun kontrol et
    Asagıdaki resim Calıstıgının resmidir:Orgasmo:

  8. #8
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Apr 2006
    Mesaj
    8
    Rep Gücü
    12

    buda benimki...

    7.6 3.2 kullanıyorum..benim görüntüde böle arka fon geliyor sadece..



Yukarı Çık