+ Konuya Yorum Yaz + Yeni Konu Aç
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 Toplam: 4
  1. #1
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesaj
    3
    Rep Gücü
    11

    Block baslıklarını ortalamak yardım

    sitemde blok eklerken bloğa resim ekleyemiyorum neden olabilir...

    yeni bulok eklerken şöyle diyor:URL'i doldurursanız girdiğiniz içerik görüntülenmeyecek!

    birde blokların başlıklarını nasıl otomatik olarak ortalamasını sağlarım
    Konu hamzadir tarafından (21-07-2007 Saat 03:48 AM ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.462
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742

    Cevap: Block baslıklarını ortalamak yardım

    Block baslıklarını kullandıgın Theme den ortalayacaksın, ( block.html veya block.php ..) Resim olayını tam anlayamadım sen nereye ekliyorsun resmi de bu hatayı alıyorsun?

  3. #3
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesaj
    3
    Rep Gücü
    11

    Cevap: Block baslıklarını ortalamak yardım

    <td><font class="block-title"><strong>$title</strong></font></td> bu koda ne eklemem lazım ortalamam için

  4. #4
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.462
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742

    Cevap: Block baslıklarını ortalamak yardım

    Alıntı hamzadir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    <td><font class="block-title"><strong>$title</strong></font></td> bu koda ne eklemem lazım ortalamam için
    Kod:
    <td><font class="block-title"><strong><center>$title</strong></center></font></td>

    Kodları bu sekilde eklersen block baslıkların ortalanacaktır.

Benzer Konular

  1. Logo Ortalamak (Anlatımı)
    Dєνяiм Tarafından vbulletin 3.8.x Foruma
    Yorum: 0
    Son mesaj: 22-04-2010, 02:16 AM
  2. Son forumlar Block
    YukseLL Tarafından vBulletin 3.5.X Foruma
    Yorum: 15
    Son mesaj: 04-08-2008, 11:12 AM
  3. Üst player (mp3) block
    arkadas_ca Tarafından php nuke Foruma
    Yorum: 9
    Son mesaj: 28-04-2007, 05:31 PM
  4. Block yardım
    Adalente Tarafından php nuke Foruma
    Yorum: 1
    Son mesaj: 26-12-2006, 11:38 AM
  5. Forum Baslıklarını Renklendirme
    YukseLL Tarafından vBulletin 3.5.X Foruma
    Yorum: 2
    Son mesaj: 16-10-2006, 01:13 AM
Yukarı Çık