Facebook hesabınızı Gizlilik Ayarları sayfanızdan dondurursanız, profiliniz (zaman tüneliniz) Facebook hizmetinden anında kaybolur. Facebook'taki insanlar aramalarda sizi bulamayacaktır.

İleride Facebook'a geri dönmeyi isteme ihtimalinize karşı, profil (zaman tüneli) bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vs.) saklanır; böylece geri döndüğünüzde profilinizdeki bilgiler bıraktığınız gibi duruyor olur.

Fakat, Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi, eklediğiniz içerik ve bilgilerin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini unutmayın. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra isteğinizi buraya gönderin.