Örneğin bir arkadaşınızın duvarındaki gönderisine bir yorum yaptıktan sonra bu gönderiye gelen tüm cevaplar için bir uyarı alıyorsunuz. Bundan kurtulmak için eskiden bu mesajları açıp "Takip etmeyi bırak"a tıklamanız gerekiyordu. Şimdi ise uyarının sağ üst tarafındaki "X" düğmesine tıklamanız yeterli oluyor. Yeni düğme, etkinlikler, fotoğraflar ve uygulamalar için de çalışıyor.
20120521111550.jpg