Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 Toplam: 4

mp3 player vbcode

vBulletin Kategorisi vbulletin 3.7.X Forumunda mp3 player vbcode Konusununun içerigi kısaca ->> Bu eklenti ile sitenizde mp3 uzantılı dosyaları oynatabilirsiniz BURAYA tıklayıp indirdiginiz dosyayı açıp sitenizin anadizinine yukleyin Admin Control Panel /vbcode ...

  1. #1
    - Çevrimiçi
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.460
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742

    mp3 player vbcode

    Bu eklenti ile sitenizde mp3 uzantılı dosyaları oynatabilirsiniz

    BURAYA tıklayıp indirdiginiz dosyayı açıp sitenizin anadizinine yukleyin

    Admin Control Panel /vbcode yoneticisinden yeni vbcode ekleye tıklayın

    Başlık: mp3 player
    Tag: mp3
    Replacement:

    HTML-Kodu:
    <script language="JavaScript" src="http://www.siteniz.com/audio/audio-player.js"></script>
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.siteniz.com/audio/player.swf" id="audioplayer4" height="24" width="290">
    <param name="movie" value="http://www.siteniz.com/audio/player.swf">
    <param name="FlashVars" value="playerID=4&amp;soundFile={param}">
    <param name="quality" value="high">
    <param name="menu" value="false">
    <param name="wmode" value="transparent">
    </object>
    Not: kodlardaki site adreslerini biraz once sitenize yuklediğiniz dosya yolunu gireceksiniz

    Ornek:

    HTML-Kodu:
    [mp3]siteniz.com/dosyaadi.mp3[/mp3]
    Opsiyonel kullanılsınmı : hayır işaretli
    Tuş Grafiği: siz gireceksiniz

    sitemizde kurulu orneği:
    [mp3]http://www.supermeydan.net/forum/audio-player/muzik/gelevera-deresi.mp3[/mp3]



  2. #2
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesaj
    2
    Rep Gücü
    9

    Cevap: mp3 player vbcode

    saol emeğine sağlık ama olmadı biraz daha ayrıntılı anlatırmısın

  3. #3
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Mesaj
    1
    Rep Gücü
    11

    Cevap: mp3 player vbcode

    dosyayı aynen ana dizine mi atacağız admin arkadaşım yoksa clientscript ve diğer klasöre mi atacağız detaylı anlatsaydın keşke

  4. #4
    - Çevrimdışı
    Tecrübeli Üye B@rb@ros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Nerden
    İstanbul
    Mesaj
    282
    Rep Gücü
    10993

    Cevap: mp3 player vbcode

    Alıntı dorian1718´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosyayı aynen ana dizine mi atacağız admin arkadaşım yoksa clientscript ve diğer klasöre mi atacağız detaylı anlatsaydın keşke
    Arkadaşım gayet açık anlatılmış hiç bir dosyayı kurcalamayacaksın..

    Sana son bir anlatım yapayım audıo-player klasörüyle birlikte audıo-player.php bu 2 klasörü olduğu gibi anadizine yolculuğa çıkar..Ardından yapman gerekenler konuda yazıyor..

Benzer Konular

  1. vBCode Listesi
    YukseLL Tarafından vBulletin Foruma
    Yorum: 1
    Son mesaj: 22-04-2010, 03:37 AM
  2. iframe vbcode
    YukseLL Tarafından vbulletin 3.7.X Foruma
    Yorum: 0
    Son mesaj: 23-07-2009, 01:18 AM
  3. Yahoo vbcode
    YukseLL Tarafından vbulletin 3.7.X Foruma
    Yorum: 0
    Son mesaj: 15-03-2009, 03:12 PM
  4. myspace vbcode
    YukseLL Tarafından vbulletin 3.7.X Foruma
    Yorum: 0
    Son mesaj: 15-09-2008, 12:20 PM
  5. GOM Player Yüksek Kalitede - Video Player (Yeni)
    dogangunes Tarafından Ses Video Programları Foruma
    Yorum: 2
    Son mesaj: 11-12-2007, 02:14 AM

Anahtar kelimeler

Yukarı Çık