Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 Toplam: 4

Sayfaniza playlist...

Web Tasarım ve Google Kategorisi java scripts Forumunda Sayfaniza playlist... Konusununun içerigi kısaca ->> <head> KISMINA Kod: <script type="text/javascript"><!-- function song(){ document.getElementById('music1').innerHTML="<embed type='application/x-mplayer2' id='music2' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/' src='"+document.getElementById('cancion').value+"' name='MediaPlayer1' width='300' height='100' controltype='2' showcontrols='0' showstatusbar='1' AutoStart='true'></embed>"; } ...

  1. #1
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesaj
    19
    Rep Gücü
    12

    Sayfaniza playlist...

    <head> KISMINA
    Kod:
     
    <script type="text/javascript"><!--
    function song(){
    document.getElementById('music1').innerHTML="<embed type='application/x-mplayer2' id='music2' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/' src='"+document.getElementById('cancion').value+"' name='MediaPlayer1' width='300' height='100' controltype='2' showcontrols='0' showstatusbar='1' AutoStart='true'></embed>";
    }
    //-->
    ***********
    <body> KISMINA

    Kod:
     
    <div id="jukebox" style="width: 300; height: 100"><br><br>
    <select id="cancion" onchange="song()" size="1"> 
    <option value="none">::::::::::::: Choose Your Song Here :::::::::::::</option>
    <option value="http://urltosong1.mp3">Song 1</option>
    <option value="http://urltosong2.mp3">Song 2</option>
    <option value="http://urltosong3.mp3">Song 3</option>
    <option value="http://urltosong4.mp3">Song 4</option>
    <option value="http://urltosong5.mp3">Song 5</option>
    <option value="http://urltosong6.mp3">Song 6</option>
    <option value="http://urltosong7.mp3">Song 7</option>
    <option value="http://urltosong8.mp3">Song 8</option>
    <option value="http://urltosong9.mp3">Song 9</option>
    <option value="http://urltosong10.mp3">Song 10</option>    
    </select><br> 
    <span id="music1"><embed type="application/x-mplayer2" id="music1"
    pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" 
    src="" 
    name="MediaPlayer1" 
    width="278"
    height="52"
    controltype="2" 
    showcontrols="1"
    showstatusbar="1"
    AutoStart="0">
    </span>
    </div>
     
    ***********************
    Body kismindaki adreslere kendi URL'lerinizi ve ismilerini yaziniz. Choose your song'u da, widht/height 'leri de degistirebilirsiniz. Kolay gelsin. :smile:

  2. #2
    SMN
    - Çevrimdışı
    Kıdemli Üye SMN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Nerden
    Sinop
    Mesaj
    918
    Blog Mesajları
    21
    Rep Gücü
    162

    Cevap: Sayfaniza playlist...

    Arkadasım saol ama forumdaki filitre javascript kodlarını filitreliyor,Yanı kodlar eksik cıkıyor. Txt dosyasına yazıp dosya olarak ekleseydiniz keske

  3. #3
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesaj
    19
    Rep Gücü
    12

    Cevap: Sayfaniza playlist...

    :smile: OK...bu durumda bir short-cut yapalim. IZMIR - Sebil sayfasina gidip... sag tiklayip, source document'den indiriverin lütfen. Tavsiyenizi nasil yapacagim bilmiyorum... gercekten :rolleyes:. Artik buraya script yazma imkanim olmayacak.

  4. #4
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesaj
    19
    Rep Gücü
    12

    Cevap: Sayfaniza playlist...

    JUMBOHABER 'da ayni script var...sag tiklayip source'de alabilirsiniz. :)

Yukarı Çık