Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 Toplam: 3

Modül kurumunda database hatası

vBulletin Kategorisi vbAdvancedcmps (portal) Forumunda Modül kurumunda database hatası Konusununun içerigi kısaca ->> Vbadbadvanced 3.0.1 kurdum fakat modul yuklerken su sekılde database hatası alıyorum bunu nasıl cozebılırım sorun nnerde acaba portalı tamamen sılıp ...

  1. #1
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Sep 2007
    Mesaj
    4
    Rep Gücü
    11

    Exclamation Modül kurumunda database hatası

    Vbadbadvanced 3.0.1 kurdum fakat modul yuklerken su sekılde database hatası alıyorum
    bunu nasıl cozebılırım sorun nnerde acaba portalı tamamen sılıp kurdum fakat yıne aynı hatayı aldım yardımlarınızı beklıyorum
    Kod:
    Database error in vBulletin 3.7.0:
    
    Invalid SQL:
    
    ### INSERT QUERY GENERATED BY fetch_query_sql() ###
    INSERT INTO adv_modules
    	(`0`, `active`, `userperms`)
    VALUES
    	('', '1', '4,6,8,2,7,18,5,1,3,13');
    
    MySQL Error   : Unknown column '0' in 'field list'
    Error Number  : 1054
    Request Date  : Sunday, May 11th 2008 @ 03:37:36 PM
    Error Date    : Sunday, May 11th 2008 @ 03:37:37 PM
    Script        : http://www.benimsitem.biz/admincp/vba_cmps_admin.php?do=uploadmodule
    Referrer      : http://www.benimsitem.biz/admincp/vba_cmps_admin.php?do=download
    IP Address    : 78.165.173.124
    Username      : 
    Classname     : vb_database
    MySQL Version : 4.1.18-nt

  2. #2
    - Çevrimiçi
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Nerden
    Uzay:))
    Burç:
    Kova
    Cinsiyet
    Erkek
    Yaş
    42
    Mesaj
    11.460
    Blog Mesajları
    33
    Rep Gücü
    93742

    Cevap: Modül kurumunda database hatası

    vbulletin uye gurubu ayarlarında sorun var ,yada modulu goruntulemek için uye gruplarına gereken izni vermemişsiniz

  3. #3
    - Çevrimdışı
    Üyecik
    Üyelik tarihi
    Sep 2007
    Mesaj
    4
    Rep Gücü
    11

    Cevap: Modül kurumunda database hatası

    Grup ayarlarında bir sorun yoktu ama anlayamadıgım bır anormallık var test alanı bolumune gırdgımde ıse 502 bad gateway uyasırısı alıyorum suan portalı kaldırdım ve ftpden dosyalarını sılıp tekrar kurmayı deneyecegım umarım bır sorun olmaz

Benzer Konular

  1. Database Hatası Alıyorum email adresim
    okulyolu Tarafından vbulletin 3.8.x Foruma
    Yorum: 2
    Son mesaj: 13-12-2011, 05:25 PM
  2. Vista Hatası(Windows Çalışmayı Durdurdu..Hatası)
    fearless_kml Tarafından windows (xp,vista) Foruma
    Yorum: 3
    Son mesaj: 06-12-2008, 11:14 PM
  3. konu acarken database hatası
    deneme Tarafından vBulletin Foruma
    Yorum: 0
    Son mesaj: 05-06-2008, 09:48 PM
  4. Modül Yapma
    legolasist Tarafından php nuke Foruma
    Yorum: 3
    Son mesaj: 07-12-2006, 12:32 AM
  5. modül dil ve renk
    legolasist Tarafından php nuke Foruma
    Yorum: 1
    Son mesaj: 29-12-2005, 10:12 PM
Yukarı Çık