FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > Üye Listesi

herbalcream is on a distinguished road

herbalcream herbalcream isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Yeni Kayıt

Ziyaretci Mesajlari

Ziyaretci mesajları goster 1 to 2 of 2
  1. herbalcream
    03-06-2008 04:05 PM - permalink
    herbalcream
    evet bencede ama gelen sorularlada yardımcı olabilirim.ilginize cok tesekkur ederim
  2. güney
    03-06-2008 03:58 PM - permalink
    güney
    Bence bilgilerinizi açacağınız konularla paylaşırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum...kolay gelsin..

Hakkimda

  • Hakkında herbalcream
    Biyografi
    Ege biyoloji mezunuyum.5 senedir bitkisel ilaclar uzerine calısmaktayım
    Nereden
    izmir
    Ilgi alanları
    bitkisel ilaclar ve kremler
    Mesguliyet
    biyolog
    Cinsiyet
    Erkek
    Hayat Felsefem
    SUPERMEYDAN
    Biyografi
    Bitkisel ilaclar uzerine ciddi calısmalarım var.kendi buldugum bazı formulasyonları paylasmak isterim.Selulit,varis,yanık,yakı (bel,sırt ve tum tutulmalara) kremleri ve sedef vitiligo,bagısıklık sistemi hastalıklarına karsı iyi gelen propolis esktresi gibi kendi urettigim urunlerim var.Bu konularda sıkıntısı olan arkadaslarla bilgi alısverisi ve tum diger hastalıklara iyi gelebilecek tamamen dogal olan urunler hakkında yardımcı olabilirim.
    İlgilenen arkadasları bekliyorum
    msn adresim herbalcreams@hotmail.com

istatistikler

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajlari
Blog
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 20-06-2008 02:17 PM
  • Üyelik tarihi: 03-06-2008
  • Tavsiye Puanı: 0

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
herbalcream Anlık mesajlasma sistemini kullanarak mesaj gonderin
Bu sayfa
http://www.supermeydan.net/forum/members/115608.html

Blog

View herbalcream's BlogSon Gunlerdeki Girisler
Son Yazılar

Gonderdi 03-06-2008 saat 02:39 PM by herbalcream Yorumlar 0
Katogori Katogorisiz
Bitkisel ilaclar uzerine ciddi calısmalarım var.kendi buldugum bazı formulasyonları paylasmak isterim.Selulit,varis,yan ık,yakı (bel,sırt ve tum tutulmalara) kremleri ve sedef vitiligo,bagısıklık sistemi hastalıklarına karsı iyi gelen propolis esktresi gibi kendi urettigim urunlerim var.Bu konularda sıkıntısı olan arkadaslarla bilgi alısverisi ve tum diger hastalıklara iyi gelebilecek tamamen dogal olan urunler hakkında yardımcı olabilirim.
İlgilenen arkadasları bekliyorum
msn adresim...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO