![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Fotoğraflarınızı istediğiniz şekilde slayt yapın(PROSHOW)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ProShow televizyonunuzda ve bilgisayarınızda izleyebileceğiz slayt gösterileri oluşturmak amacıyla yazılmış bir araçtır. Yazılımın temel işlevi dijital fotoğraflarınızdan yüksek kalitedeki yapısı ile albümler oluşturmaktır. Kolayca gösteriler hazırlayabileceğiz yazılım zamanlama, ses parçaları ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Fotoğraflarınızı istediğiniz şekilde slayt yapın(PROSHOW) ProShow televizyonunuzda ve bilgisayarınızda izleyebileceğiz slayt gösterileri oluşturmak amacıyla yazılmış bir araçtır. Yazılımın temel işlevi dijital fotoğraflarınızdan yüksek kalitedeki yapısı ile albümler oluşturmaktır. Kolayca gösteriler hazırlayabileceğiz yazılım zamanlama, ses parçaları ekleme, geçiş efekleri koyma desteği vermektedir. Bu programla resimlerinizi slaytlar haline getirip ister VCD de, ister DVD' nizde seyredebilecek şekle getirebilirsiniz. istersenizde bilgisayarınızda otomatik olarak çalışacak bir exe haline getirip izleyebilirsiniz. Programın içindeki resimler arası geçiş efeklerini istediğiniz gibi seçebilir, resimleri editleyebilir, yaklaştırarak veya uzaklaştırarak yada yazılar ekleyerek mükemmel çalışmalar yapabilirsiniz. Daha birçok üstün özellikleriyle kategorisinin en gelişmiş ve rakipsiz yazılımı ProShow Producer' in bu en son versiyon'unu mutlaka denemenizi öneriyorum. Program hakkında daha detaylı bilgi için: Slayt programı Programın Sürümü : 3.0 İşletim sistemi : Windows NT/2000/XP Kullanım izni : shareware 15gün Program Dili : ingilizce Program Boyutu : 23.1 MB Photodex Corporation - Downloading ProShow Standard Konu Runaw@y tarafından (24-12-2007 Saat 04:12 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: LİNK ONARILDI |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | emeğine sağlık tşk inşallah işime yarar uzun zamandır böyle bir program arıyordum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |