![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) forumu içinde "Sesi Müzikten Ayıran Program-Resimli Anlatım" başlıklı konu görüntüleniyor, "yanlış duymadınız. müzikten sesi ayıran program. Karaoke yapabilmenizi sağlar. DART Karaoke Studio ile çaldığınız parçalardaki vokal sesini kesip sadece çalan müziği dinleyebilir, böylece şarkının sadece müziğini dinleyerek içinizdeki ses sanatçısını ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlış duymadınız. müzikten sesi ayıran program. Karaoke yapabilmenizi sağlar. DART Karaoke Studio ile çaldığınız parçalardaki vokal sesini kesip sadece çalan müziği dinleyebilir, böylece şarkının sadece müziğini dinleyerek içinizdeki ses sanatçısını ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde kendi söylediğiniz parçaları kaydedebilirsiniz. ister sesi dinleyin,ister müziği dinleyin seçim sizin? http://www.dart-software.com/DART_Karaoke_Studio.exe |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program arkadaş ben üye olduğum halde linki göremiyom neden bunu açıklarmısın |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program Link Yerinde Duruyor Şimdi İndiriyorum teşekkürler |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program saolasın alfa elıne saglık ınsallah yaparız yaa saolasın |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program mailini aktifleştirmelisin arkaşım.. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program teşekkürler arkadaş paylaşımın için |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum bana lazım olan bi programdı.kurduktan sonra bide kullanabilirsem :)) tekrar tekrar teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.allaha emanetsiniz... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program saolun walla süper inş işe yarar ;) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesi Müzikten Ayıran Program kardeş paylaşım için teşşekkür ederim.benim şimdilerde işime yarar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |